Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Υλικά (για 4 ατομα) Ζωμός κότας ετοιμος η σπιτικός βρασμένος …όπως τον φτιάχνει ο καθένας… 2 κουταλιές σούπας καθαρισμένη ψίχα από φιστίκι Αιγίνης ή[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 2-3 άτομα) : ½ κιλό κιμά γαλοπούλας καλά παγωμένος 4 φρέσκα κρεμμυδάκια & τα πράσινα φύλλα ψιλοκομμένα 2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 4 άτομα: 4 φιλέτα γαλοπούλας μέτρια 4 φέτες τυρί του τοστ ή ότι άλλο τυρί επιθυμείται αλλά πάντα σε φέτες μανιτάρια (όσο μια κονσέρβα) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: greekmasa.grΚοτόπουλο με κάρυ, μήλο, αμύγδαλα και σάλτσα γιαουρτιού - από την Ινδία . Υλικά 5 Μπουτάκια από κοτόπουλο, ή όποιο άλλο τμήμα του κοτόπουλου θέλουμε, 4[...]
Πηγή: greekmasa.grΈχει υποβληθεί από pastaflora Δευτέρα, 08/06/15 ΠΗΓΗ: YOYOMAX ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΡΕΤΗ ΠΙΣΤΙΟΛΑ (πασταφλορα) Υλικα και εκτελεσηΠαιρνουμε ενα κουνουπιδι και το[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Βρασμένες ταλιατέλες ή ότι άλλο ζυμαρικό θέλουμε και σουρωμένες. Κυβάκια στήθους κοτόπουλου (φιλέτου) Αλάτι πιπέρι κάρι πάπρικα γλυκιά σε σκόνη[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 πακέτο τορτίγιες 2 φιλέτα κοτόπουλο βρασμένο και κομμένο σε κυβάκια 2 αυγά βραστά κομμένα σε κύβους Τυρί κίτρινο της αρεσκείας σας τριμμένο 1 πράσινη[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 4 μπούτια κοτόπουλο χωρίς πέτσα τα βάζω στο ταψί με αλάτι και πιπέρι. 1 γιαούρτι , 1 κουταλιά μουστάρδα, 1κ.γ πάπρικα γλυκιά 1κ.γ κάρυ , λίγο ρίγανι, 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 500γρ κοτόπουλο στήθος ή μπουτάκια χωρίς πέτσα 1 κιλό κρεμμύδια 1 ποτήρι ηλιέλαιο 1 κουταλιά curry Τοματοχυμό (πασάτα) Καυτερή πιπεριά ή tabasco. αλάτι,[...]
Πηγή: greekmasa.grΑποφάσισα να σας δημοσιεύσω ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά.Η συνταγή είναι του Μαμαλάκη και την είχα βρεί από ένα περιοδικό.Την δοκίμασα λοιπόν και ήταν[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά μισό ματσάκι μαϊντανό 4 στήθη κοτόπουλο χωρίς την πέτσα 1 λεμόνι 3 κουταλιές μουστάρδα Αλάτι, Πιπέρι Κάρυ σε σκόνη Εκτέλεση Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το[...]
Πηγή: greekmasa.gr