Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
1/2 κιλου κιμα μοσχαρισιο. 1/2 κιλου κιμα χοιρινο. 4 κρεμμυδια ψιλοκομμενα. 30 καστανα βρασμενα και τοποθετημενα στην γεμιση ολοκληρα. 1 ποτηρι κουκουναρι. 1[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1. Αλείφουμε ένα ταψί με το ¼ περίπου της ποσότητας του βουτύρου. 2. Κόβουμε το κάθε φύλλο της σφολιάτας στη μέση σε σχήμα παραλληλόγραμμου και[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤο ρολό από χοιρινό, ή φιλέτο κοτόπουλου, ή μοσχαριού είναι ένα γευστικότατο φαγητό που σίγουρα αρέσει σε όλους. Σε ένα τραπέζι με καλεσμένους έχει την[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΓΕΜΙΣΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΥΛΙΚΑ ( για 2-3 κιλα Γαλοπουλα ) 600 γρ κιμα μοσχαρισιο 400 γρ.καστανα βρασμενα και καθαρισμενα 150 γρ.βουτηρο 2 μετρια κρεμμυδια[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 19/12/2016 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κόκορας γεμιστός στη γάστρα Μια συνταγή για ένα υπέροχο εορταστικό πιάτο!!!Κόκορας[...]
Πηγή: sintayes.grΈνα πολύ νόστιμο πιάτο με κοτόπουλο σας έχουμε σήμερα, εύκολο γιατί γίνεται χωρίς μεγάλη διαδικασία, με μήλα, φινόκιο, μια αρωματική, ελαφριά σχετικά σαλτσούλα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο πιάτο με κοτόπουλο σας έχουμε σήμερα, εύκολο γιατί γίνεται χωρίς μεγάλη διαδικασία, με μήλα, φινόκιο, μια αρωματική, ελαφριά σχετικά σαλτσούλα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΩραιότατα ψημένο κοτόπουλο γεμιστό, ζουμερό και με γεύση που σου αφήνει μια ευωδιαστή γλύκα στο στόμα βγάζει η παρακάτω εκτέλεση. Κοτόπουλο με γέμιση κιμά,[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη γαλοπούλα 1 γαλοπούλα (4-5 κιλά) 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 80 γρ. μουστάρδα αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο θυμάρι φασκόμηλο Για τη γέμιση 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 2-3 μικρές πέρδικες, 10-12 λεπτές φετούλες μπέικον, λίγο σπορέλαιο, κονιάκ ή βότκα, 300γρ. μανιτάρια (άγρια της εποχής, ή μικρά μανιταράκια), ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com