Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Για το κοτοπουλο: 1 κοτοπουλο ολοκληρο 2 πορτοκαλια (το χυμο τους) 2 κσ γιαουρτη 1 κγ τζιντζερ (προαιρετικα) 1 σκελιδα σκορδα (ψιλοκομμενο) 4 κσ ελαιολαδο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κότα (όχι κοτόπουλο) μέτρια, περίπου 3 κιλών. Για τη γέμιση θα χρειαστούμε 250-350 γραμ. κρέας μοσχαρίσιο 2 μέτρια κρεμμύδια 1 κοφτή κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grH γαλέτα (galette) είναι γαλλικής επινόησης μαγειρικός όρος από το ‘galet=βότσαλο φαγωμένο απ΄τον καιρό και λείο’, που προσδιορίζει το επίπεδο,[...]
Πηγή: pandespani.comΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά (16 μερίδες) : 2 φλιτζ. ολόκληρα κάστανα 1,5 φλιτζ. βούτυρο 1 κρεμμύδι τεμαχισμένο 1 κουταλάκι αλάτι 1/4 κουταλάκι πιπέρι 2 κουταλάκι καρύκευμα[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά 1 φρέσκια γαλοπούλα (γύρω στα 3 κιλά), μαζί με το συκωτάκι και τα εντόσθιά της 300 γρ. συκωτάκια πουλιών 150 γρ. ζαμπόν μπούτι 800 γρ. κάστανα, βρασμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Στήθος κοτοπουλο (κομμένο το καθένα κατά μήκος στη μέση και ελαφρά χτυπημένο για να απλώσει) Αυγά Αλέυρι ( ανακατεμένο με πάπρικα, θυμάρι ή αλλα μυρωδικά[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grΑρκετές φορές μαζευόμαστε σπίτι με φίλους και θέλουμε να φτιάξουμε κάτι εύκολα για να κεράσουμε την παρέα μας, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το τηλέφωνο του[...]
Πηγή: ediva.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com