Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
6 καλαμάρια μεγάλα (ή 12 μικρότερα), φρέσκα ή κατεψυγμένα 1 λίτρο ζωμός λαχανικών ή νερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο Για τη γέμιση 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 3[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 πακέτο ολόκληρα κατεψυγμένα καλαμαράκια, ξεπαγωμένα (οι συσκευασίες είναι περίπου του 1 κιλού) περίπου 60 ml ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 κουτ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 φιλέτα ψαριού της αρεσκείας μας, φρέσκα ή κατεψυγμένα το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος από 4 πράσα, σε λεπτές ροδέλες 4 μέτριες πατάτες, κατά προτίμηση[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το χταπόδι 1 χταπόδι, κατά προτίμηση φρέσκο, βάρους περίπου 1.200 γρ., καθαρισμένο (αν δεν βρούμε ένα μεγάλο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο μικρότερα,[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα περνάμε από το αλεύρι. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τα[...]
Πηγή: gastronomos.gr