κουλουρακια βουτυρου ακης | παντζαρια συνταγη αργυρω | γαριδομακαροναδα ακης | σφουγγατο στο φουρνο | μπισκοτα βουτυρου πετρετζικης | συνταγες για φασολια ασπρα | κομποστα ροδακινο συνταγη αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις καροτο

Βρέθηκαν 34 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Τηγανητά ψάρια

Μία πρόταση από την Ελένη Ψυχούλη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 6-8 γόπες (ή σαφρίδια) 2 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 1 φλ. αλεύρι ½ φλ.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Αθερίνα τηγανητή με σάλτσα ταρτάρ

Για τα ψάρια 1 κιλό αθερίνα ηλιέλαιο για το τηγάνισμα σάλτσα ταρτάρ για το σερβίρισμα Για το πανάρισμα 150 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ.[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
αθερίνα τηγανητή με ντιπ γιαουρτιού: σαν βόλτα[...]

Το μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων.[...]

Πηγή: pandespani.com
ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Κάποιες φορές συμβαίνει να έχουμε διάθεση για πειραματισμούς! Δεν αρκούσε απλώς να μαγειρέψουμε το σολομό μας με έναν από τους πολλούς τρόπους που ξέρουμε ήδη,[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Μαριδάκι τραγανό - ZannetCooks

Συστατικά   1κιλό μαριδάκι Σιμιγδάλι ψιλό Αλατοπίπερο Ρίγανη Λάδι για το τηγάνισμα Μέθοδος Βήμα1 Βάζουμε τις μαρίδες σε μια σακούλα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Τηγανιτό καλαμάρι με γλυκόξινη σάλτσα Μέρος Α

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ): 2 μεγάλα καλαμάρια (περίπου 1 κιλό) 1 ποτήρι ξινόγαλο μπόλικο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα) λίγο αλάτι Για το πανάρισμα: 1 κούπα[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Αθερίνα μυρωδάτη με σάλτσα ταρτάρ και αγγουράκι[...]

Υλικά για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 150 γρ. αλεύρι 2 κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι 100γρ σιμιγδάλι 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1 κ.γ. πάπρικα[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Αθερίνα τηγανιτή με sauce tartar

ΥΛΙΚΑ Για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 100 γρ. σιμιγδάλι 100 γρ. αλεύρι Αλάτι Πιπέρι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Για τη sauce tartar 100 γρ. αγγουράκι τουρσί 300[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Η αθερίνα έγινε κεφτές, με πατάτα

Την ημέρα καθαρισμού του καταψύκτη, ευρέθη αθερίνα. Αντί για την πεπατημένη οδό του τηγανιού, προτίμησα να κάνω κάτι καινούργιο: κεφτέδες με αθερίνα και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αθερίνα τηγανιτή

Το μόνο που θέλει δίπλα της, είναι ουζάκι, καλή παρέα και θαλασσίτσα!! Προσωπικά όταν έχω αθερίνα, δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο, ούτε καν κάποια σαλάτα! Τις[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Τραγανά καλαμαράκια με πάπρικα και ρίγανη

Τα λόγια είναι περιττά , μία συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Μαρίδες και πατάτες τηγανητές

Υλικά 250 γρ. μικρές μαρίδες Xοντρό σιμιγδάλι Kαπνιστή πάπρικα 250 γρ. πατάτες (καθαρισμένες, κομμένες, πλυμένες) Eλαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπακαλιάρος: αντί για κροκέτες - στη σχάρα!

Αν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπακαλιάρος φούρνου με κρούστα ούζου συνταγή[...]

1 σακούλα βακαλάο φιλέτο σε ρολό (κατεψυγμένο) 1/2 φλυτζ. τσαγιού γάλα εβαπορέ αδιάλυτο 1 φλυτζ. τσαγιού αραβοσιτέλαιο 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύδι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
κριθαράκι με μύδια και λευκό κρασί -[...]

κριθαράκι με μύδια και λευκό κρασί Ανοίξαμε το σεντούκι της θάλασσας με τα οστρακοειδή, διαλέξαμε από το ντουλάπι ένα φίνο ζυμαρικό και μαγειρέψαμε κριθαράκι[...]

Πηγή: pandespani.com
Λαζάνια με θαλασσινά & ασορτί θαλασσινή[...]

Λαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]

Πηγή: pandespani.com
Φιλέτο γλώσσας πανέ με αμύγδαλο φιλέ

Τι χρειαζόμαστε: 1 φιλέτο γλώσσας αλεύρι αυγό σιμιγδάλι αμύγδαλο φιλέ λάδι για τηγάνισμα αλάτι, πιπέρι (λευκό) Αν έχουμε διαλέξει φρέσκια γλώσσα την[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Αμπελόφυλλα τηγανιτά με ξιφία

ΥΛΙΚΑ Αμπελόφυλλα Ξιφία Ντομάτα Λάδι Αλάτι Πιπέρι Σιμιγδάλι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πρώτα απλώνουμε στο πάγκο μας τα αμπελόφυλλα έτσι ώστε να μην είναι τσαλακωμένα[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Μπαρμπούνια τηγανητά με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

υλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό μέτρια μπαρμπούνια 2 φλιτζ ψιλό σιμιγδάλι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 8 πιπεριές Φλωρίνης τουρσί 4 κουτ σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Μπαρμπούνια με τραγανή κρούστα συνταγή από Olga

1 κιλό μπαρμπούνια 10 σπόρους κόλιανδρο 200-250 gr περίπου σιμιγδάλι ψιλό (ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού) 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά αλάτι χοντρό λάδι για το[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Καλαμαράκια τηγανητά με σάλτσα αγιολί

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Καλαμάρια ...τηγανητά με υπέροχη τραγανή[...]

Α φού ο καιρός δεν μας αφήνει να ψαρέψουμε καλαμάρια λέω να μαγειρέψουμε απ'αυτά που είχαμε πιάσει τότε! Την επόμενη φορά θα σας περιγράψω το κρύο "της[...]

Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr
γαριδομακαρονάδα στο χαρτί, στη λαδόκολλα for[...]

Ιταλική γαριδομακαρονάδα στη λαδόκολλα Από την εύπορη κατηγορία που συνδυάζει ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρια, η γαριδομακαρονάδα, εμπλουτισμένη συχνά με μύδια,[...]

Πηγή: pandespani.com
Ανάμικτα τηγανητά θαλασσινά α λα ιταλικά[...]

Υλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) ½ φλ. κορν φλάουερ, 1 φλ. απλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις), 1 γεμάτη κουταλιά ψιλό σιμιγδάλι, 1 γερή πρέζα πιπέρι καγιέν, 1 γερή πρέζα[...]

Πηγή: xrysessyntages.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy