Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Είκοσι λεπτά αρκούν για να γευτείτε ένα πιάτο αξιώσεων, ιδεώδες για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη αλλά και όσους μένουν πιστοί στις αρχές της[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Για το πρασόρυζο 40 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. πράσο (το άσπρο μέρος κομμένο σε λεπτά μισοφέγγαρα) 100 γρ. ρύζι parboiled 40 γρ. κρασί λευκό 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 1 ½ κιλό ψάρια καθαρισμένα (γόπες ή κολιούς ή μαρίδες ή μικρά λαβράκια) 1 κούπα ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μικρά ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cook"Πάμε για ψάρι"; Είναι η κλασσική ερώτηση του μεγάλου άντρα του σπιτιού, όταν βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας. Και μιλάει φυσικά, για την Κεντρική Ψαραγορά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grαπό την κ. Αριστέα Τόλια -καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνταγή του περασμένου αιώνα από το τετράδιο της γιαγιάς μου Αριστέας με τη γλώσσα της[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΠόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα φιλέτο ψαριού γεμιστό; Αν απαντήσατε "πολύ", πέσατε μέσα. Πέρα από τις επιλογές των αναλογιών της συνταγής (πόσο καρότο,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη !!!!!!!!!! Μετά την «εθιμοτυπική» σφαγή αμνών τε και εριφίων και το ξεσάλωμα γύρω από τη σούβλα, ε, καιρός είναι να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΟ βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για τη λεπτή και εύπεπτη σάρκα του και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Παραμονή Ευαγγελισμού και για σήμερα σας υποσχέθηκα μια ...λίγο πιο εξωτική συνταγή με μπακαλιάρο και πάλι κατεψυγμένο!! Όχι δεν κάνω ούτε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 4 άτομα 600 γραμμ ψάρι 80o γραμμ τσουκνίδες 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο 4 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε φετούλες 5,6 φρέσκα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά Χταπόδι 1 1/2 κιλό φρέσκο ή κατεψυγμένο Κόκκινο ξηρό κρασί 1 φλυτζάνι του τσαγιού Πατάτες 5-6 ολόκληρες Ελιές 10-15 κομμένες χωρίς κουκούτσια Δάφνη 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΚλασική γαλλική συνταγή που παντρεύει φιλέτο γλώσσας με ολόφρεσκη σταφίδα και όλα αυτά σε μια απαλή - οι Γάλλοι είναι ειδικοί στο είδος - λευκή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html27/10/15 Αν δοκιμάσατε χθες το αρωματικό ψαρονέφρι με κρύα sauce σταφίδας , σήμερα έχουμε και συνέχεια. Τσιπούρα με κρύα sauce σταφίδας με σάλτσα που είτε μας[...]
Πηγή: zannetcooks.com28/2/14 Γαρίδες cayenne, μια πρόταση για το τραπέζι της Καθαρά Δευτέρας γιατί ως λαός εκτιμήσαμε ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο όνομα και δεν αναφέρομαι στο[...]
Πηγή: zannetcooks.com25/3/14 Οφείλω να ομολογήσω φίλοι μου, πως είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ φράουλες σε μια αλμυρή συνταγή και αναρωτιέμαι γιατί δεν το έκανα τόσο καιρό.[...]
Πηγή: zannetcooks.com