Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Τα chow mein, δηλαδή τα κινέζικα τηγανιτά noodles είναι πιάτο πανεύκολο στην παρασκευή και πεντανόστιμο! Το καλό είναι ότι υπάρχουν άπειροι τρόποι με τους[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣτην τελευταία μου επίσκεψη στον ψαρά, προμηθεύτηκα δύο μεγάλες ολόφρεσκες φέτες σφυρίδα. Η σφυρίδα είναι ένα απλά καταπληκτικό ψάρι, που μπορεί να μαγειρευτεί[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ μαγειρική πάνω απ' όλα είναι φαντασία και δημιουργία. Για όποιον ασχολείται με το μαγείρεμα με μεράκι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση απ' το να βλέπεις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίμαστε λάτρεις του καλού ψαριού και αυτό φαίνεται και από τις πάμπολλες διαφορετικές συνταγές που έχουμε για ψάρια. Και πώς να μην είμαστε άλλωστε, αφού τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο σημερινό μας πιάτο είναι εμπνευσμένο από τα μεξικάνικα μπουρίτος! Πρόκειται για τορτίγιες οι οποίες γεμίζονται με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, τυλίγονται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΩς blog έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στις κουζίνες της Ασίας. Σκοπεύουμε να παρουσιάζουμε τακτικά αυθεντικές ασιατικές συνταγές, καθώς αποτελούν ιδιαίτερες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι πράσινες σαλάτες είναι το καταλληλότερο συνοδευτικό για ψητά κρέατα ή ψάρια. Πολλές φορές όμως, μπορούν να αποτελέσουν ένα ελαφρύ πλήρες γεύμα από μόνες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜπήκε και η Σαρακοστή, λοιπόν, και το ρίξαμε στα θαλασσινά! Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣυνεχίζοντας το σερί των νηστίσιμων συνταγών (που όμως δε θα κρατήσει για πολύ ακόμα) σας έχουμε σήμερα τη συνταγή της Κουζίνας του Shogun για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤι καλό σας έχουμε σήμερα; Ψαράκι, αλλά σε μια εκδοχή από την Κίνα! Κίνα λέμε, αλλά ο γαλέος είναι (κατά τον ψαρά) ελληνικός και χρησιμοποιήσαμε και λίγο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα είναι μια από εκείνες τις φορές που η συνταγή μας έχει ένα μικρό βαθμό δυσκολίας. Κι αυτό γιατί έχει αρκετά βήματα στην παρασκευή της, αλλά απαιτεί και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣας αρέσουν τα θαλασσινά; Αφελής ερώτηση φυσικά... Ειδικά τα καλαμαράκια και ειδικότερα όταν είναι ολόφρεσκα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαγειρευτούν, αν και η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ σκοπός (τουλάχιστον ο δικός μου) όταν μαγειρεύω ένα φαγητό, είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο διατροφικά. Δηλαδή να μη χρειάζεται κάτι άλλο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο πιάτο αυτό είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους μας. Τώρα το φθινόπωρο με λίγο ούζο ή τσίπουρο θα μας θυμίζει τις καλοκαιρινές μας βουτιές! Υλικά: 6 μεγάλες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο ούζο είναι ένας ιδανικός τρόπος να συγκεντρωθεί μία παρέα γύρω από ένα τραπέζι και να περάσει στιγμές ποιοτικής συναναστροφής. Και φυσικά μεζές χωρίς ούζο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίναι από τις λίγες φορές που αγοράζουμε φρέσκα μύδια. Κι αυτό, γιατί δυστυχώς δεν έχουμε άμεση πρόσβαση σε αυτά σε κάποιο ψαράδικο. Όμως εφόσον βρεθήκαμε στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr