Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Καλησπέρα! Με συνταγούλα βάσκικης καταγωγής έρχομαι σήμερα, παραμονές του Ευαγγελισμού, που κλασικά σε κάθε σπίτι παίζει ο μπακαλιάρος στην τηγανητή του μορφή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά 6 φύλλα ζελατίνας 200 γραμμ. Ανθότυρο λιωμένο με το πιρούνι 200 γραμμ. Κατίκι. 200 γραμμ. Μασκαρπόνε 2 πιπεριές φλωρίνης (από βαζάκι)ψιλοκομμένες 2 κ.σ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΈχει υποβληθεί από pastaflora Παρασκευή, 13/03/15 Ένα πιάτο υπέροχα καλοτηγανισμένα καλαμαράκια είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Το σωστό τηγάνισμα του καλαμαριού[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα ακόμη νηστίσιμο φαγάκι πριν τα γιορτινά! Τα καλαμαράκια ήταν διαφόρων μεγεθών. Άλλα μικρά, άλλα μεγάλα, άλλα μέτρια. Διάλεξα τα πιο μεγάλα γι αυτό το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΆντε φτάνουν τα γλυκάκια πια, (για λίγο φυσικά:) ας γράψουμε και κανένα φαγάκι! Αυτή η συνταγή είναι και των δυο φιλενάδων γιατί εγώ την έχω κάνει παλιότερα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 10/01/2017 σε Tips - Συμβουλές, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Πως να πετύχετε τα τηγανιτά Καλαμαράκια πολύ μαλακά μέσα τραγανά[...]
Πηγή: sintayes.grΗ όλη ιδέα είχε να κάνει με μια εναλλακτική πρόταση για τον μπακαλιάρο χωρίς σκορδαλιά. Στο οικογενειακό συμβούλιο - στο πόδι πια, γιατί ούτε εγώ ούτε η[...]
Πηγή: bostanistas.gr1/2 κιλό καπνιστός σολομός 2 κεσεδάκια (400 γραμμ.) στραγγιστό γιαούρτι 2 κ.σ. γεμάτες μαγιονέζα 1 μεγάλο λεμόνι (χυμός) 1/2 κ.γλ. ξύσμα λεμονιού 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 1 μοσχαρίσια γλώσσα 2 μέτρια κρεμύδια 2 καρότα ½ σάλτσα ντομάτας 1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους 2 φυλαράκια δάφνη 1 φλυτζανάκι καφέ[...]
Πηγή: greekcook.gr1/2 κιλό καπνιστός σολομός 2 κεσεδάκια (400 γραμμ.) στραγγιστό γιαούρτι 2 κ.σ. γεμάτες μαγιονέζα 1 μεγάλο λεμόνι (χυμός) 1/2 κ.γλ. ξύσμα λεμονιού 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (4) : 1,5 φλιτζ. καπνιστός σολομός 1 φαγκαλάκι ζελατίνη ½ φλιτζ. κρύο νερό ? φλιτζ. μαγιονέζα 1/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος ελάχιστος χυμός λεμονιού [...]
Πηγή: yumyum.grπως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]
Πηγή: pandespani.com