Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 397 συνταγές
Υλικά για 4 άτομα 1 κιλό ψάρια για τηγάνι (γόπες ή σαρδέλα) 2 κουταλιές ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 κουτ σούπας πετιμέζι 3 κουταλιές αλεύρι 3 κουταλιές λάδι 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr500 γραµµ. σπαγγέτι 4 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένο 1 πιπερίτσα (τσίλι) ψιλοκομμένη 12 ντοματίνια πλυμένα και κομμένα στη μέση 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4[...]
Πηγή: argiro.gr600 γραμμ. σαρδέλες καθαρισμένες λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη 2 σκ. σκόρδο 1 λεμόνι (χυμός και ξύσμα) 1 καυτερή φρέσκια πιπεριά[...]
Πηγή: argiro.gr100 γρ. ρόκα 50 γρ. μπέικον 3 φιλέτα σαρδέλας 400 γρ. ντομάτες κοκτέιλ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 350 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς την πέτσα 2 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌπως έλεγε και μια ψυχή μουσικούλα, ήλιος, το αγόρι μου, ουζάκι, παγάκια να'ρχονται και παπαπα ... Τι χρειαζόμαστε: 1 kg σκουμπρί χονδρό αλάτι ή 2 kg μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣαρδέλα! Φθηνό ψαράκι, πλούσιο σε ω3. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σαρδέλες 4 - 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι, λεμόνι, ρίγανη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν είναι τίποτα να καθαρίσουμε τους γαύρους ή τις σαρδέλες. Εδώ είναι ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος. Τι χρειαζόμαστε: Γαύρους ή Σαρδέλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή την συνταγή την κάνω χρόνια (την έμαθα από το μάγειρα στην ψαροταβέρνα που δούλευα πριν 10 χρόνια). Πιστέψτε με, είναι υπέροχη. Υλικά Βάτος – σαρδέλα –[...]
Πηγή: greekmasa.grΒράζουμε τα ζυμαρικά μας al dente σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ'ένα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες 1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο 5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 - 2 λεμόνια ρίγανη αλάτι πιπέρι Τρόπος[...]
Πηγή: greekmasa.grΣαρδέλες τυλιγμένες σε αμπελόφυλλα ήθελα καιρό να φτιάξω, καθώς πάντα με γοήτευε αισθητικά ως μεζές όταν το έβλεπα σε Ελληνικά βιβλία μαγειρικής, αλλά και σαν[...]
Πηγή: caruso.grΑπό τα ελάχιστα ψάρια που τρώνε χωρίς να υπάρξει καμμία ένσταση είναι η γλώσσα και πιο συγκεκριμένα το φιλέτο της. Αντε και κανά γαύρο και σαρδέλα...αλλά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑν και το όνομα ‘τσιπούρα του τρελού νερού’ φέρνει προς ινδιάνικο, το ‘τρελό νερό’ μου θυμίζει ‘τρελό φτερό’ και ‘γελαστό φεγγάρι’, η ίδια η συνταγή acqua[...]
Πηγή: pandespani.comΜ ε την κατάσταση της χώρας τελευταία έχω ανάγκη να "ξεφεύγω "να ξεχνιέμαι να μην σκέφτομαι.Στο net επιλέγω bloggs που τα θέματα τους με χαλαρώνουν δεν με[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr«…η ώρα του ούζου είναι ώρα παιχνιδιού (και ξέρουμε πόσο αυστηροί κανόνες ισχύουν στα παιχνίδια). Στο κυρίως γεύμα επιδιώκουμε να χορτάσουμε, κι αυτό δεν[...]
Πηγή: pandespani.comΑλλη μία φανταστική συνταγούλα που την είχα διαβάσει στο BHMagazino από την κυρία Τσιχλάκη και την είχα στα προσεχώς μας. Είναι καταπληκτικός μεζές για ούζο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr