Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Ένα από τα πολύ αγαπημένα φαγητά της οικογένειας είναι ο τηγανητός γαύρος. Ο γαύρος γενικότερα θα μου πείτε αφού τον μαγειρεύουμε με όλους τους δυνατούς[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΑυτή η συνταγή θα σε κάνει να δεις τις σαρδέλες με άλλο μάτι. Σερβίρουμε με σπανάκι που δεν έχει θερμίδες, ενώ προσφέρει πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια νόστμη παραλλαγή στο πανάρισμα. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα γλώσσας αλάτι, πιπέρι και γλυκάνισμο κοπανισμένο Για το πανάρισμα: 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη και 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr800 γρ. - 1 κιλό αστακό φρέσκο ή κατεψυγμένο 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι 1 κ.γ. μπούκοβο 50 γρ. κονιάκ 1 κύβο κότας και 750 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦιλέτο ψαριού πανέ στον φούρνο. Αν το παιδί σου δεν τρώει ψάρι τότε είμαι ο άνθρωπός σου! Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr25η Μαρτίου και ο μπακαλιάρος έχει την τιμητική του στο τραπέζι του Έλληνα σε όποιο μέρος του κόσμου και αν ζει! Κορυφαία επιλογή είναι το αχτύπητο δίδυμο[...]
Πηγή: magiacook.grκαλημερούδια καλά μου παιδάκια! δύσκολη μέρα η χτεσινή. Η Χριστίνα είχε το πρώτο της κονσέρτο στο ωδείο που σήμαινε ότι έπρεπε να την πάω στις 3 στην πρόβα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΈνας γευστικός συνδιασμός, απλά υπέροχος ακόμα και γι’αυτούς που δεν τρώνε την σταφίδα ! Υλικά 1.200 γρ. μπακαλιάρο παστό Φιλανδίας Χυμό ενός λεμονιού[...]
Πηγή: magiacook.grΦιλέτο Σφυρίδας με κρούστα από φρέσκα μυρωδικά του αγρού και Νιφάδες Βρώμης, γαρνιρισμένα με λαχανικά ατμού και σάλτσα λεμονιού Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 6 φιλέτα ψάρι (πέρκα, γλώσσα, παλαμίδα κλπ), περίπου 1 κιλό 2/3 φλ. αλεύρι μια πρέζα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌσοι γνωρίζουν από καρτούν, σίγουρα θα ξέρουν ότι ο Μπομπ Σφουγγαράκης είναι άσος στην παρασκευή της "καβουροπάτης". Όμως δυστυχώς η συνταγή της είναι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Πραγματικά αυτό το πιάτο το λάτρεψα. Έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως ότι δε χρειάζεται να καθαρίσετε το ψάρι γιατί χρησιμοποιούμε καπνιστό[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΣυνταγή αφιερωμένη στο στήριγμά μου, τη Sophie μου, που λατρεύει τα μύδια Τα αχνιστά μύδια στη διεθνή κουζίνα έχουν ως απόλυτη συνταγή αναφοράς τα Μύδια[...]
Πηγή: caruso.grΤα μύδια ανακαλύφθηκαν ως τροφή εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η ποικιλία που συνήθως τρώμε είναι τα θαλασσινά μπλε μύδια Mytilus edulis –αυτά μαγειρέψαμε και στη[...]
Πηγή: pandespani.comΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα: 2-3, Χρόνος προετοιμασίας: 15’, Χρόνος ψησίματος: 10’, Κόστος: 7 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό μύδια 1 ξηρό[...]
Πηγή: foodtrails.gr