Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Συνεχίζοντας το σερί των νηστίσιμων συνταγών (που όμως δε θα κρατήσει για πολύ ακόμα) σας έχουμε σήμερα τη συνταγή της Κουζίνας του Shogun για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ 2 καλαμάρια (250 γρ. το ένα) Ελαιόλαδο 1 πρέζα ζάχαρη 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο Φρέσκο κόλιανδρο 50 ml ούζο 200 γρ. ρύζι γλασέ 1 ζωμό λαχανικών και 400 ml[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλό χταπόδι (πλυμένο και κομμένο σε κομμάτια 2 εκ.) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 15 κρεμμυδάκια στιφάδου καθαρισμένα 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 120 γρ. ελιές χωρίς[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια κάποιον ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και του αρέσει να πειραματίζεται, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συνδυάζει επιρροές από διαφορετικές[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑυτή η ανάρτηση θα μπορούσε να έχει ως τίτλο "πως η Ξανθή έφαγε καρύδα". Είναι όμως ένα πιάτο από τη διεθνή κουζίνα και μάλιστα από την Ινδία. Με την καρύδα σε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΖυμαρικά με πικάντικες γαρίδες της Cajun Cuisine. Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά (για 4 άτομα) 4 φέτες φρέσκου τόνου (στέικ), σύνολο 700 γρ. περίπου, 2 κουταλιές λάδι, κόλιανδρος για γαρνίρισμα, άσπρο ρύζι, πράσινα φύλλα σαλάτας και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKER Γευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker . Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr