Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
10 πατατούλες μικρές νέας εσοδείας 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1/3 φλ ελαιόλαδο 4 μέτρια πράσα σε φέτες 4 φρέσκα κρεμμύδια σε φέτες 4 καλαμάρια κομμένα σε φέτες 2 φρέσκες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 κιλό σέσκουλα[...]
Πηγή: argiro.grΟ Αστέριος Κουστούδης μας ετοίμασε μια διαφορετική «μακαρονάδα» με pasta κολοκυθιού! Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα): 1 πακέτο (500γρ.) μαφαλντίνες 500γρ. γαρίδες 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 σφηνάκια μπράντι αλάτι, πιπέρι Για το πέστο: 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες. Συνταγή : Χριστόφορος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ Νένα έχει κέφια και φτιάχνει μια εκλεκτή λιχουδιά που θα αρέσει σε όλους. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία : 20΄ Μαγείρεμα : 45΄ ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά τόνος φρέσκος: 800 γρ. (200 γρ./μερίδα) κρεμμύδι ξερό: 1½ μεγάλο ψιλοκομμένο καρότα: 2 ψιλοκομμένα ελαιόλαδο: 100 ml και λίγο επιπλέον για το άλειμμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια τα καλαμαράκια 40 ml ελαιόλαδο 10 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 2 πιπερίτσες πεπεροντσίνο* τριμμένες ή 1 κουτ. σούπας μπούκοβο[...]
Πηγή: gastronomos.grΗ σχέση μου με τα χταπόδια είναι πολύ ιδιαίτερη. Και ας μη το ξέρουν τα χταπόδια... Τα αναζητώ παντού. Σε μικρά, ταπεινά, ταβερνάκια , στα πιο μακρινά,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. φρέσκος κόκκινος τόνος 100 γρ. καρότα, κόκκινα κρεμμύδια, σκόρδο, σελινόριζα, μαντζουράνα, θυμάρι, φύλλο δάφνης 1 φιάλη κρασί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ πρόκληση αυτού του καλοκαιριού λεγόταν χταπόδι . Η γυναίκα μου με την κόρη μου λες και περίμεναν πότε θα με γυρίσουν πίσω από τις διακοπές στη δουλειά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ δεύτερη σημερινή μας νοστιμιά είναι ένα απλό και ζουμερό φιλέτο γαλέου αρωματισμένο με το "θέμα" της ημέρας που είναι τα βότανα Προβηγκίας. Τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤρούφα: Το πιο λουσάτο μανιτάρι με το μαυλιστικό του, δυνατό, άρωμα δίνει με τη μια κύρος στα μενού. Στη μορφή μάλιστα του ελαιόλαδου, αρωματισμένου με μαύρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ αλήθεια είναι ότι τα μπαρμπούνια είναι εξαίσια τηγανητά, αλλά και ψητά γίνονται απίθανα. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 4 -6 άτομα. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά που θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία, είναι το μυδοπίλαφο. Η πιο αγαπημένη μου συνταγή είναι αυτή της θείας μου, νομίζω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr…για το χταπόδι 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό 15 μικρά ξερά κρεμμύδια 3 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο, για το μαγείρεμα 5 σκ. σκόρδο 2 φύλλα δάφνης 2-3 κ.σ. ξύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα ψάρι αρκετά λιπαρό, αλλά με τα λεγόμενα «καλά» λιπαρά ω3. Με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος δεν έχει βαριά μυρωδιά και τρώγεται ευχάριστα. Συστατικά Στα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr700 γρ καλαμάρι ολόκληρο Kallimanis 300 γρ μακαρόνια ολικής άλεσης 100 γρ ντομάτα περασμένη στον τρίφτη 200 γρ κρεμμύδι ξερό περασμένο στον τρίφτη 80 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr