γαριδες | σαλτσα μουσταρδας | ομελέτα φούρνου | ρολο κοτοπουλο στο φουρνο | keik portokali | συνταγές με ψαρονέφρι | τυρόπιτα κουρού | μανιταρια πλευρωτους συνταγη | κολοκυθοτυροπιτα | κουλουρακια νηστησιμα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις αλευρι κουβερτουρα κεφαλος

Βρέθηκαν 36 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Πατατούλες με πέστροφα και κρέμα γιαουρτιού

10 πατατούλες μικρές νέας εσοδείας 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη ή[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ψάρι φιλέτο με βλίτα στον φούρνο

Το ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Κεφαλλονίτικο τσιγαρίδι με γαρίδες της Τασίας |[...]

1/3 φλ ελαιόλαδο 4 μέτρια πράσα σε φέτες 4 φρέσκα κρεμμύδια σε φέτες 4 καλαμάρια κομμένα σε φέτες 2 φρέσκες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 κιλό σέσκουλα[...]

Πηγή: argiro.gr
«Ταλιατέλεs» κολοκυθιού με μύδια και μαντζουράνα

Ο Αστέριος Κουστούδης μας ετοίμασε μια διαφορετική «μακαρονάδα» με pasta κολοκυθιού! Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 4 άτομα.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Μαφαλντίνες με γαρίδες και πέστο φρέσκων[...]

Υλικά (για 4 άτομα): 1 πακέτο (500γρ.) μαφαλντίνες 500γρ. γαρίδες 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 σφηνάκια μπράντι αλάτι, πιπέρι Για το πέστο: 1 φλιτζάνι[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Calamari in umido (καλαμαράκια κοκκινιστά)

Μια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες. Συνταγή : Χριστόφορος[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Πατατούλες με πέστροφα και κρέμα γιαουρτιού

Η Νένα έχει κέφια και φτιάχνει μια εκλεκτή λιχουδιά που θα αρέσει σε όλους. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία : 20΄ Μαγείρεμα : 45΄ ~ ~ ~ ~ ~[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Τόνος με σάλτσα κόκκινου κρασιού

Υλικά τόνος φρέσκος: 800 γρ. (200 γρ./μερίδα) κρεμμύδι ξερό: 1½ μεγάλο ψιλοκομμένο καρότα: 2 ψιλοκομμένα ελαιόλαδο: 100 ml και λίγο επιπλέον για το άλειμμα[...]

Πηγή: icookgreek.com
Calamari in umido (καλαμαράκια κοκκινιστά)

Για τα καλαμαράκια 40 ml ελαιόλαδο 10 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 2 πιπερίτσες πεπεροντσίνο* τριμμένες ή 1 κουτ. σούπας μπούκοβο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Χταπόδι στο φούρνο (στο φούρνο ;;;) με πατάτες

Η σχέση μου με τα χταπόδια είναι πολύ ιδιαίτερη. Και ας μη το ξέρουν τα χταπόδια... Τα αναζητώ παντού. Σε μικρά, ταπεινά, ταβερνάκια , στα πιο μακρινά,[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κόκκινος τόνος με κόκκινο κρασί

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. φρέσκος κόκκινος τόνος 100 γρ. καρότα, κόκκινα κρεμμύδια, σκόρδο, σελινόριζα, μαντζουράνα, θυμάρι, φύλλο δάφνης 1 φιάλη κρασί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Χταπόδι σε μέθη. Λεπτοκομμένο σε φέτες[...]

Η πρόκληση αυτού του καλοκαιριού λεγόταν χταπόδι . Η γυναίκα μου με την κόρη μου λες και περίμεναν πότε θα με γυρίσουν πίσω από τις διακοπές στη δουλειά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΓΑΛΕΟΣ ΣΧΑΡΑΣ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΠΡΟΒΗΓΚΙΑΣ

Η δεύτερη σημερινή μας νοστιμιά είναι ένα απλό και ζουμερό φιλέτο γαλέου αρωματισμένο με το "θέμα" της ημέρας που είναι τα βότανα Προβηγκίας. Τα[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Ξιφίας μαρινάτος με πορτοκάλι και λάδι τρούφας

Τρούφα: Το πιο λουσάτο μανιτάρι με το μαυλιστικό του, δυνατό, άρωμα δίνει με τη μια κύρος στα μενού. Στη μορφή μάλιστα του ελαιόλαδου, αρωματισμένου με μαύρη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπαρμπούνια ψητά με πουρέ αρακά

Η αλήθεια είναι ότι τα μπαρμπούνια είναι εξαίσια τηγανητά, αλλά και ψητά γίνονται απίθανα. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 4 -6 άτομα. Απαιτούμενος[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Μυδοπίλαφο στο πήλινο

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά που θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία, είναι το μυδοπίλαφο. Η πιο αγαπημένη μου συνταγή είναι αυτή της θείας μου, νομίζω[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Χταπόδι στιφάδο με ελιές και βελούδινη φάβα[...]

…για το χταπόδι 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό 15 μικρά ξερά κρεμμύδια 3 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο, για το μαγείρεμα 5 σκ. σκόρδο 2 φύλλα δάφνης 2-3 κ.σ. ξύδι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σολομός ποσέ

Ένα ψάρι αρκετά λιπαρό, αλλά με τα λεγόμενα «καλά» λιπαρά ω3. Με αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος δεν έχει βαριά μυρωδιά και τρώγεται ευχάριστα. Συστατικά Στα[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Καλαμάρι με σπαγγέτι ολικής άλεσης συνταγή από[...]

700 γρ καλαμάρι ολόκληρο Kallimanis 300 γρ μακαρόνια ολικής άλεσης 100 γρ ντομάτα περασμένη στον τρίφτη 200 γρ κρεμμύδι ξερό περασμένο στον τρίφτη 80 γρ[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ψάρι φιλέτο με βλίτα στον φούρνο

Το ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy