Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
[Περιγραφή] Το καλό πράμα αργεί να γίνει. [Υλικά] – 1 μεγάλο χταπόδι (1 κιλό) – 1 φλιτζάνι λάδι – 4 κουταλιές ξύδι – 2 σκελίδες[...]
Πηγή: sintagesgiaantres.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο χταπόδι είναι ένα από τα πιο δύσκολα θαλασσινά, στο θέμα ψησίματος. Πρέπει ψήνοντας το, να το βγάλουμε από τη φωτιά ψημένο σωστά και μαλακό. Υπάρχουν δύο[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά για τη συνταγή μας 1 κιλό χταπόδι φρέσκο η κατεψυγμένο Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια 2 μεγάλα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 δάφνη πιπέρι φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΓια το χταπόδι 2 κιλά χταπόδι 1 κ.γ. κόκκοι πιπεριού 1 κ.γ. κόκκοι κόκκινου πιπεριού 1 κ.γ. λοβοί κάρδαμου 1 κ.γ. κόκκοι κόλιανδρου 2 φύλλα δάφνης 1 μικρό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια συνταγή με γευστικά πλοκάμια, απλή αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη, με άποψη σε οικείο θέμα, λιτότητα υλικών και οξύτητα στην γεύση… μια συνταγή που σε[...]
Πηγή: pandespani.comΦορτιστής της μαγειρικής έμπνευσης και της καλλιτεχνικής, το χταπόδι είναι από τα πλάσματα που κυκλοφορούν με ανταγωνιστική συχνότητα σε πιάτα και έργα τέχνης[...]
Πηγή: pandespani.comΦανταστική συνταγή με χταπόδι που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Λίτσα Ηλιάκη Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, μαγείρεμα 1 ώρα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr26 Νοε 2012 Υλικά : Για τις πατάτες : 4-5 πατάτες ελαιόλαδο Για τα ραδίκια : 1 κιλό ραδίκια 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1/4 φλυτζανιού χυμό λεμονιού αλάτι Για το[...]
Πηγή: cookcool.grΤελευταία μαγειρεύω πολύ συχνά χταπόδι κι αυτό γιατί το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι ορέξεις μου αλλάζουν. Θέλω φαγητά που μυρίζουν θάλασσα και ξυπνούν[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠάντα ζούσα κοντά στη θάλασσα και δεν μπορώ να φανταστώ να ζω κάπου όπου η θάλασσα δεν είναι σε απόσταση μερικών λεπτών από το σπίτι μου. Ακόμα κι αν δεν[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚριθαρότο θαρρώ πως το λένε στα σύγχρονα ελληνικά; Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω συνήθως με χταπόδι. Αυτή τη φορά είχα μοσχάκια (μοσχιούς) , αλλά ο τρόπος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ σχέση μου με τα χταπόδια είναι πολύ ιδιαίτερη. Και ας μη το ξέρουν τα χταπόδια... Τα αναζητώ παντού. Σε μικρά, ταπεινά, ταβερνάκια , στα πιο μακρινά,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ δεύτερη βραδιά μου στο Βόλο, είχε κανονιστεί από την επίσκεψή μου εδώ μία εβδομάδα πριν: - Για τσίπουρα στη Νέα Ιωνία!!! Είναι γνωστό πως ο Βόλος φημίζεται[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ σαρδέλα είναι το ψάρι του φτωχού, θυμάμαι που έλεγε ο πατερούλης μου. Ο γαμπρούλης μου ο Νίκος, ο άντρας της μικρής μου αδελφούλας, μου έμαθε όμως ότι η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 χταπόδι γύρω στο κιλό, καλά χτυπημένο ή κατεψυγμένο 80 ml ξύδι ( κατά προτίμηση balsamico ) 160 ml νερό λίγο ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ [...]
Πηγή: e-sofia.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com