Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά Με προϊόντα Marks & Spenser Food 8 φιλέτα μπακαλιάρου αποψυγμένα ΦΙΛΕΤΑ ΙΣΛΑΝΔΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΑΟΥ 500g Αλάτι-πιπέρι M&S ½ ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το σεβίτσε 420 γρ. γαρίδες νούμερο 2 Ξύσμα και χυμό από 2 λάιμ Ξύσμα από 1 πορτοκάλι & χυμό από μισό 1 κ.σ. Νοστιμιά Maggi 1/2 κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΔεν είμαι της δίαιτας. Ούτε από τα άτομα που αρκούνται σε μια σαλατίτσα για γεύμα. Γι’ αυτό και οι δροσιστικές, ελαφριές σαλάτες που προτείνω θα μπορούσαν να[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα νόστιμο φαγάκι για σήμερα, εύκολα και γρήγορα. Η μαραθόριζα ταιριάζει πάρα πολύ με όλα τα θαλασσινά και ψάρια.. Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (Σερβίρει 2 ) 200 γρ. Σολομός (Μαρινάρεται σε χυμό από λεμόνι) 1 μαρούλι ή λόλο 1 ματσάκι ρόκα 1 πακέτο τοματίνια 1/2 ματσάκι άνηθος 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: sidages.grΝαι μεν αλληλό-ευχηθήκαμε για καλό καλοκαίρι αφού επισήμως μπαίνει σήμερα. Ο καιρός όμως μοιάζει να μας τα χαλάει. Συννεφιά σχεδόν όλη μέρα, μικρή πτώση της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣήμερα θυμήθηκα τη γιαγιά μου, από την πλευρά της μητέρας μου, τη Φωτεινή, από την Αγία Ελεούσα, το γένος Αγγέλου. Η γιαγιά μου, λοιπόν, είχε έναν δικό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑν πήγες Ταϊλάνδη, αυτό το φαγητό θα σε πάρει πίσω, εκεί, σε κάποιο απάχικο εστιατόριο, σε μια παραλία όπου η μυρωδιά του λεμονόχορτου σου τρυπά τη μύτη.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο ταρτάρ σολομού με αβοκάντο είναι ένας κλασικός συνδυασμός και μάλιστα πολύ της μόδας, απ’ ότι βλέπω σε διάφορα εστιατόρια, εδώ και στο εξωτερικό. Και[...]
Πηγή: caruso.grΠριν 2 χρόνια μου είχε έρθει φαεινή ιδέα να φτιάξω ένα σολομό κάπως διαφορετικό από τους άλλους, που είχε μέσα και τί δεν είχε. Επειδή είναι γνωστή η αδυναμία[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά φύλλο κρούστας: 500 γρ. ελαιόλαδο: 200 ml σπανάκι: 1 ½ κιλό, καθαρισμένο και πλυμένο καλά γαύρος: 750 γρ. μαύρες ελιές: 200 γρ. σουσάμι άσπρο: 20 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.com