Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Υλικά σολομός φρέσκος: 4 φέτες ελαιόλαδο: 150ml και λίγο επιπλέον για το γαρνίρισμα φινόκιο (βολβός): 1 κομμένος σε κυβάκια σελινόριζα: 200 γρ. κομμένη σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σφυρίδα φιλέτο ή ροφός: 800 γρ. (4 κομμάτια από 200 γρ. η μερίδα) κρεμμύδι: 1 ξερό ψιλοκομμένο βασιλομανίταρα αποξηραμένα: 500 γρ. (ή 1 κιλό φρέσκα)[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά τόνος φρέσκος: 800 γρ. (200 γρ./μερίδα) κρεμμύδι ξερό: 1½ μεγάλο ψιλοκομμένο καρότα: 2 ψιλοκομμένα ελαιόλαδο: 100 ml και λίγο επιπλέον για το άλειμμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Φύλλο Παραδοσιακό 1 πακέτο (6 φύλλα) καραβιδόψιχα 300 γρ. γάμπαρες ή μεγάλες γαρίδες 12 βρασμένες και καθαρισμένες φρέσκα κρεμμυδάκια 3 ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΣας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΤα φιλέτα τσιπούρας με σπανάκι Φλορεντίν σε τούρτες σφολιάτας είναι μια δικιά μου “πρωτότυπη” ιδέα για ένα επίσημο ή γιορταστικό δείπνο με ψάρι, όταν θέλει[...]
Πηγή: caruso.grΈνα υπέροχο γεύμα για να ευχαριστήσουμε τους αγαπημένους μας! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Θαλασσινά Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Θαλασσινά Άλλες κατηγορίες Όλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜία φανταστική συνταγή που συνδυάζει τα θαλασσινά με το ρύζι και θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Δημήτρης & Μιχάλης Μαυρίκος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά τσιπούρες 4 φιλεταρισμένες, χωρίς πέτσα, 300 γρ. καθεμιά ελαιόλαδο 100 ml ξερό κρεμμύδι 150 γρ. ψιλοκομμένο φινόκιο (βολβοί) 3 κομμένα σε φέτες ζωμός[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σουπιές: 500 γρ. φασολάκια κατεψυγμένα: 800 γρ., ζεματισμένα κρεμμύδι ξερό: 220 γρ. ελαιόλαδο: 180ml δυόσμος: 1 κουταλιά της σούπας, ψιλοκομμένος[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ελαιόλαδο: 100 ml κρεμμύδια ξερά: 3 ψιλοκομμένα αρακάς: 500 γρ. αλάτι: 3/4 κουταλιά της σούπας πιπέρι φρεσκοτριμμένο: 1/4 κουταλάκι του γλυκού άνηθος: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά θαλασσινά (μύδια, γαρίδες, καραβίδες) 1,5 κιλό πεσκανδρίτσα ή μπακαλιάρος 500 γρ. ουρές, χωρίς κόκαλα και πέτσα ελαιόλαδο 6 κουταλιές της σούπας σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΜαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι μια εύκολη, πολύ νόστιμη, τονωτική και χορταστική σούπα με εξωτική γεύση και εμφάνιση. Η ιδέα ξεκίνησε από μια καταπληκτική chef του Αραβικού[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1 κιλό καραβίδες 3 κρεμμύδια μέτρια 6 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό 80 γραμμ. αποξηραμένα δαμάσκηνα 60 γραμμ. αποξηραμένα σύκα 100 γραμμ. αποξηραμένους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά συνταγής Για τη σαλάτα αλμυρίδα: 1/2 κιλό καθαρισμένη από τα χοντρά κοτσάνια ντομάτες: 2 ώριμες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς φλούδες και σπόρους σκόρδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά αμπελόφυλλα μεγάλα: 30 γιαούρτι στραγγιστό: 200 γρ. Για το ραγού καραβίδας κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο δυόσμος: 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σολομός φρέσκος: 4 φέτες ελαιόλαδο: 150ml φινόκιο (βολβός): 420 γρ. μάραθος (φύλλα): 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος γλυκάνισο: 1/2 κουταλιά της[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά τσιπούρες: 4 φιλεταρισμένες, χωρίς πέτσα, 300 γρ. η καθεμιά πορτοκάλια: 2, το ξύσμα και ο χυμός φινόκιο (βολβοί): 3 κομμένα σε φέτες θυμάρι: 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.com