Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
750 γρ. καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα, χωρισμένα τα πλοκάμια από το σώμα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χυμός πορτοκάλι 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό γαρίδες, κατά προτίμηση μεσαίες ή μικρές, φρέσκες ή κατεψυγμένες 1 κιλό ντοματίνια, κομμένα στα 2 ή στα 4, αν είναι μεγάλα 2 σκελίδες σκόρδου, σε λεπτά[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 φιλέτα γλώσσας (περίπου 200 γρ. το καθένα), φρέσκα ή κατεψυγμένα 250 γρ. μανιτάρια καφέ ή άσπρα 2 σκελίδες σκόρδου, σε φέτες 120 ml λευκό κρασί, προτιμότερο[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 φιλέτα ψαριού της αρεσκείας μας, φρέσκα ή κατεψυγμένα το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος από 4 πράσα, σε λεπτές ροδέλες 4 μέτριες πατάτες, κατά προτίμηση[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό αλμυρίκια, καθαρισμένα από τα χοντρά κοτσάνια περίπου 40 φιλέτα γαύροι μαρινάτου (στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ στο τμήμα με τα αλίπαστα) Για τη[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φέτα ή φιλέτο σολοµού, περίπου 500 γρ. 1 μεγάλη χούφτα αλμύρα ή σταμναγκάθι 4 μέτριες πατάτες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι 1 μεγάλη ντομάτα 1 μικρή καυτερή[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 πακέτο ταλιατέλες (ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας) 1 πακέτο φιλέτα καπνιστής πέστροφας (περίπου 200 γρ.) ή καπνιστός σολομός 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, το[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μεριδιάρικες φέτες ψαριού, γύρω στα 200 - 250 γρ., φρέσκες ή κατεψυγμένες 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 6 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 2[...]
Πηγή: gastronomos.grΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα περνάμε από το αλεύρι. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τα[...]
Πηγή: gastronomos.gr