Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
500 γρ. πέννες ΗΛΙΟΣ 200 γρ. αποφλοιωμένες γαρίδες 50 γρ. βούτυρο 80 γρ. καστανή ζάχαρη 100 ml. σάλτσα σόγιας 50 γρ. κάσιους ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 3 σκελίδες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 2 άτομα ή 8 σουβλάκια) 500-600γρ. Φέτα ξιφία κομμένο σε κύβους 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 2 κ.σ. σόγια[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : 1 μεγάλο αστακό νερό βούτυρο φρέσκο λιωμένο μαγιονέζα Εκτέλεση: -Βάζετε το νερό να βράσει -Ρίχνετε μέσα τον αστακό -Αφήνετε να βράσει για μισή ώρα[...]
Πηγή: yumyum.grΕτοιμάστε το μερικές μέρες πριν, για να πάρει τη σωστή γεύση. Όταν είναι να το σερβίρετε, θα το στραγγίσετε, θα κόψετε τα πλοκάμια του και θα το περιχύσετε με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (4 μερίδες) : 300 γρ. πένες 160 ml κρέμα γάλακτος 225 γρ. βραστός ή ψητός σολομός κομμένος σε κύβους αλάτι και πιπέρι μαύρο ή λευκό κατά τη γεύση [...]
Πηγή: yumyum.grΈχει υποβληθεί από voula Πέμπτη, 09/10/14 Νόστιμα και χωρίς μυρωδιές τα ψαράκια μας, για όσους βαριούνται το τηγάνι . Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να[...]
Πηγή: greekmasa.gr