τυροπιτακια κουρου βεφα | κουκια φρεσκα | ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣ | αφρατα κουλουρακια βανιλιας | κοτοπουλο με λαχανικα | συνταγες για πανσετες | παστελι με αμυγδαλα | συνταγη για κουκια | σπανακι σουφλε αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις κεφαλογραβιερα καραβιδες κροκαδι

Βρέθηκαν 9 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αστακομακαρονάδα

Διακόπτω κυρίες και κύριοι το ροή των ποστ όπως είχα σχεδιάσει να τα βάλω, για να βάλω κάτι που βρίσκεται στα μπλογκοσυρτάρια μου εδώ και 7 χρόνια και[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Χταπόδι κρασάτο με κοφτό μακαρονάκι

Υλικά συνταγής 600-700 γρ. χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 400 γρ. κοφτό μακαρονάκι 2 μεγάλα κρεμμύδια, ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 3 μέτριες ντομάτες φρέσκες ή 1[...]

Πηγή: icookgreek.com

Μακαρονάδα με θαλασσινά 2 συνταγή από katrines2

1 πακέτο μακαρόνια λινγκουίνι ή λαζανάκι διάφορα θαλασσινά (γαρίδες, μύδια με κέλυφος, μύδια χωρίς κέλυφος, κυδώνια, αστακοουρές σε ροδέλες, και[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Αστακός, κοτόπουλο με σόγια και σαλάτα μάνγκο

Υλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Barilla Spaghetti με αστακό και αγκινάρες

Ο αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Βαγγέλnς Γαλέvος: Σολομός tataki με ikura,[...]

Καθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Οι ευεργετικές ιδιότητες των θαλασσινών

Εκτός από την υπέροχη γεύση τους, τα θαλασσινά βοηθούν τον οργανισμό με την εξαίρετη διατροφική τους αξία χωρίς να επιβαρύνουν τη σιλουέτα. Τα θαλασσινά[...]

Πηγή: xrysessyntages.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy