Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Όσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο φαγάκι μας σήμερα δεν έχει καμιά απολύτως ταλαιπωρία στο να το ετοιμάσουμε, μιας και ετοιμάζεται σε μισή μόνο ωρίτσα! Ψαράκι φιλέτο – όποιο εμείς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας λόγος που έχουμε αγαπήσει την πέρκα είναι γιατί είναι ένα "καλόβολο" ψάρι. Χρησιμοποιώ το φιλέτο πέρκας χρόνια τώρα μαγειρεύοντας με αυτό διάφορες και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠεντανόστιμο και ελαφρύ το ψαράκι μας μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Συνήθως το μαγειρεύω έτσι σε περιόδους που κάνω διατροφή και το συνοδεύω με βραστά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο σημερινό μας φαγάκι είναι τόσο νόστιμο, όσο και εύκολο να το ετοιμάσουμε! Το χταποδάκι μαριναρισμένο με ελαιόλαδο και μπαλσάμικο, τυλίγεται σφικτά σε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤέτοιο στιφάδο δεν έχω ξαναφάει!!!!!! Αυτή ήταν η αντίδραση της ξαδέρφης μου της Μαρίας, όταν δοκίμασε το πιάτο αυτό. Η Μαρία έχει αδυναμία σε αυτού του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο φαγάκι αυτό είναι το πολυαγαπημένο του γιού μου, συνήθως το φτιάχνουμε με λιγγουίνι αλλά λόγω ελλείψεως της συγκεκριμένης πάστας έβαλα πένες. Τα υλικά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχετε δοκιμάσει ποτέ μαύρες ταλιατέλες?? Το μαύρο χρώμα τους οφείλεται στο μελάνι σουπιάς με το οποίο είναι εμποτισμένες, και είναι απίστευτα νόστιμες!!![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην συνταγή αυτή, μου την έδωσε η φίλη μου η Κατερίνα Β . Στην αρχή δίστασα λίγο να την φτιάξω. Ο λόγος ήταν ότι το χταπόδι το βράζουμε στην κατσαρόλα χωρίς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕντάξει, δεν θέλω να είμαι η …. αμαρτωλή της παρέας και να σας κολάζω ημέρες νηστείας που έχουμε, γι αυτό σήμερα σας μαγείρεψα νηστίσιμο φαγάκι. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΘυμάστε την πατατοσαλατα με την σάλτσα μουστάρδας ? Πάμε να φτιάξουμε σήμερα μια εύκολη γαριδοσαλάτα, με την ίδια σάλτσα, που της ταιριάζει εξίσου όμορφα![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΞέρω ότι αύριο στα περισσότερα τραπέζια, ο μπακαλιάρος θα είναι ο πρωταγωνιστής. Στην προηγούμενη ανάρτησή μας σας δώσαμε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας για[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΆλλοι το τρώνε λεμονάτο, άλλοι ατζέμ εμένα η προτίμησή μου είναι με ντοματούλα -όχι ότι άμα μου φέρουν και δεν είναι κοκκινιστό θα το σνομπάρω.- αλλά κουβέντα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι πιο ωραίο από ένα φρέσκο-πιασμένο χταποδάκι !!!! Ένας πολύ νόστιμος τρόπος μαγειρέματος είναι και το στιφάδο. Για να το φτιάξουμε χρειαζόμαστε: 1 κιλό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ συνταγή αυτή δεν είναι νηστίσιμη βέβαια, γιατί περιέχει τυριά που δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά στο φαγάκι. Εάν τα αφαιρέσετε, έχετε ένα επίσης νόστιμο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα ελαφρύ και νοστιμότατο γεύμα είναι αυτό που μας δίνει το φιλέτο της γλώσσας ψημένο στο φούρνο. Αγοράζουμε κατεψυγμένα φιλέτα γλώσσας που να είναι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας από τους πιο ωραίους τρόπους να μαγειρέψουμε τις σουπιές, είναι κρασάτες. Είναι από τα φαγάκια ή μεζεδάκια αν το θέλετε, που μας αρέσει να παραγγέλνουμε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη λιχουδιά !! Υλικά Γαρίδες φρέσκες ή κατεψυγμένες (υπολογίστε περίπου 250γρ καθαρό βάρος για την κάθε μερίδα) Λίγο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο μεζεδάκι αυτό έμαθα να το φτιάχνω από ένα ουζερί που δούλευα εδώ στη Χαλκίδα τα χρόνια της αθωότητας και μου άρεσε πάρα πολύ. Αν μάλιστα μπορείτε να το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΛίγο διαφορετική αυτή η γαριδομακαρονάδα από αυτές που μας έχουν κεράσει η Αμαλία και η Μαρία παλιότερα! Πιο πικάντικη η γεύση της, για τους λάτρεις του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο πεντανόστιμο αυτό ριζότο, το έφτιαξε η φίλη μου η Κατερίνα και μας το κέρασε για την επιτυχία του γιου της του Βαγγέλη που ήρθε 6ος στην σχολή Ναυτικών[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr