Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Συστατικά 700γρ.μπακαλιάρος ή άλλο ψάρι της αρεσκείας σας για τηγανητό Λάδι για τηγάνισμα Αλεύρι για το τηγάνισμα Αλατοπίπερο ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά: 1 κιλό χταπόδι 300 γρ. παντζάρια βρασμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 1 ποτήρι λευκό κρασί 100 γρ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 20 γρ. ξύδι[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Δεν ξέρω γιατί αλλά ο καπνιστός σολομός πάντα μου θυμίζει Χριστούγεννα. Είναι αυτό το κάτι τι που είναι ωραία να βρίσκεται στο τραπέζι όταν ανοίξετε το[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 φιλέτο σολωμού 150 γρ. 2 αγκινάρες βρασμένες και κομμένες σε μεσαίου μεγέθους κυβάκια 1 παντζάρι βρασμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες 2 ποτήρια ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την πρώτη γέμιση 1 τορτίγια 2 κ.σ τυρί κρέμα, με χαμηλά λιπαρά 50 γρ. καπνιστός σολομός 2 κ.γ. άνηθος, ψιλοκομμένος φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη δεύτερη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 1 χταπόδι περίπου 3κιλά 1 μέτριο κρεμμύδι 1 φινόκιο 100ml ελαιόλαδο 200ml κρασί λευκό θυμάρι 1 λίτρο νερό 10 γρ. αγάρ - αγάρ 10 γρ. ζελατίνες[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) Σάλτσα καλαμαριών 1 κρεμμύδι 1 πράσο 100 γρ. μικρά καλαμάρια 3 μελάνια από καλαμάρια 100 γρ. κόκκινο ξηρό κρασί 1 σκ. σκόρδο 1 lit[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami30 γαρίδες μικρές 1 μικρό κολοκυθάκι κομμένο σε λεπτές φέτες 1 μεγάλο καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 παντζάρι ωμό καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧταπόδι με άρωμα ούζου & μελωμένη κόκκινη σαλάτα Υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσά μας που, ως υπεύθυνη και ευσυνείδητη μπλόγκερ, οφείλω να[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) Σάλτσα καλαμαριών 1 κρεμμύδι 1 πράσο 100 γρ. μικρά καλαμάρια 3 μελάνια από καλαμάρια 100 γρ. κόκκινο ξηρό κρασί 1 σκ. σκόρδο 1 lit[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα σας! Παραμονή Ευαγγελισμού και για σήμερα σας υποσχέθηκα μια ...λίγο πιο εξωτική συνταγή με μπακαλιάρο και πάλι κατεψυγμένο!! Όχι δεν κάνω ούτε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 4 φιλέτα ψάρι σκουμπρί ή ρέγγα ½ βάζο αγγουράκια τουρσί ½ βάζο παντζάρια 1 κρεμμύδι 1 ξινόμηλο 1 φύλλο δάφνης μαγιονέζα Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grΠαλιά και παραδοσιακή συνήθεια είναι το μαγείρεμα του μπακαλιάρου την ημέρα του Ευαγγελισμού. Σε αυτήν την ανάρτησή μας θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτο τραπέζι της 25ης Μαρτίου θα πρωταγωνιστήσει και φέτος ο μπακαλιάρος με την σκορδαλιά, αλλά και οι νόστιμες παντζαροσαλάτες. Οι προτάσεις μας πολλές για το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά: 1μισυ κιλό καλαμαράκια ψιλοκομμένα 2 φλιτζάνια κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 μικρά παντζάρια τριμμένα ελαιόλαδο 1/2 μπουκάλι λευκό κρασί μια χούφτα[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΓια τις γλώσσες 1 πακέτο του κιλού γλώσσες κατεψυγμένες εδώ αλεύρι αλάτι ελαιόλαδο Λεμόνι Για τα παντζάρια 1κιλό παντζάρια αλάτι ελαιόλαδο ξύδι ,προτιμώ το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ) 2 μεγάλες ή 4 μικρές τσιπούρες 1 λεμόνι, 4 μικρά καρότα ξεφλουδισμένα κομμένα σε μπαστουνάκια, 8-12 μικρές πατατούλες (Baby) καλά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟ σολομός είναι ένα ψάρι που δεν θα σου κοστίσει όσο φαντάζεσαι. Μπορείς να πάρεις δύο φέτες με 3-4 ευρώ. Ο Jamie Oliver μας δίνει μια εντυπωσιακή συνταγή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣυνταγή για μικρά παιδάκια που μόλις άρχισαν να τρώνε το ψάρι. Η σαρδέλλα είναι γεμάτη λιπαρά οξέα, την βρίσκουμε εύκολα φρέσκια και σχετικά φτηνή και τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κ. γαύρος λάδι λεμόνι αλάτι ρίγανη Εκτέλεση Καθαρίζουμε το γαύρο (κόψιμο κεφαλιών και άντερα). Τον πλένουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια το[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΑγαπώ το σολομό! Όχι από πάντα. Μόλις τα τελευταία χρόνια. Και επειδή η σχέση μας είναι ακόμη «φρέσκια», θέλω να τον φροντίζω και να κάνω μαζί του όμορφα και[...]
Πηγή: magiacook.gr