Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά 10 γαριδες Νο 2 φύλλο κανταίφι ηλιέλαιο για τηγάνισμα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Αποφλοιώνετε τις γαρίδες και βγάζετε το κεφάλι τους. Τις αλατοπιπερώνετε και[...]
Πηγή: greekmasa.grΕάν είσαι φαν της ιαπωνικής κουζίνας, των καυτερών αλλά δεν θέλεις το ψάρι σου ωμό τότε αυτή η συνταγή τα συνδυάζει όλα! 280 θερμίδες Εύκολη 30 λεπτά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνα ψάρι αλλοιώτικο από τα άλλα... Απολαυστικό φιλέτο σολομού που ψήνεται στη σχάρα και αρωματίζεται από καβουρδισμένους σπόρους κόλιανδρου, μέλι και σόγια[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑν καταφέρνετε (και αντέχει το πορτοφόλι σας) να βρίσκετε φρέσκο μεγάλο ψάρι αυτές τις εποχές, με γεια σας και χαρά σας. Όμως, τα επονομαζόμενα τουβλάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ 1 φρέσκο φιλέτο τόνου, 1 κιλό περίπου, ½ φλ. τεριγιάκι (Teriyaki Sauce), 4 κουταλιές μέλι, 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 3 κουταλιές σόγια σoς (Soy Sauce), 5[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα) 6 κοµµάτια φιλέτο πέρκας (140-160 γρ. περίπου το καθένα), 4 κουταλιές σόγια σος, 2 κουταλιές άσπρο ξηρό κρασί, 1 ½ κουταλιά χυµό λεµονιού,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓιαπωνέζικη κουζίνα /ολοκληρωμένο γεύμα. Κάποια υλικά δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Πρόκειται για miso glazed salmon, άρα απαιτείται η miso (soyabean paste)[...]
Πηγή: cookpad.com/gr