Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Η πέρκα μ' αρέσει σε όλες της τις εκδοχές, πλακί, στο φούρνο με πατάτες, τηγανητή! Πρόσφατα την μαγείρεψα με τον παρακάτω τρόπο, που μας άρεσε πολύ, όχι μόνο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤις προάλλες γυρνώντας ο καλός μου από το χωριό μου έφερε φρεσκότατες σουπιές! Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο νηστείας, ένα φαγάκι φτιαγμένο με σουπιές είναι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑν σας αρέσουν τα ψαράκια, σας έχω μια πολύ εύκολη πρόταση! Και από νοστιμιά; Άλλο τίποτα!!! Πέρκα με την αγαπημένη μου κάπαρη και peperoncini. Τα peperoncini[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πέρκα είναι από τα αγαπημένα μας ψάρια. Συνήθως την αγοράζω φιλέτο, υπάρχει φρέσκο και κατεψυγμένο. Έχει κρουστό κρέας που βοηθά στο ψήσιμο και το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην συνταγή αυτή, μου την έδωσε η φίλη μου η Κατερίνα Β . Στην αρχή δίστασα λίγο να την φτιάξω. Ο λόγος ήταν ότι το χταπόδι το βράζουμε στην κατσαρόλα χωρίς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕντάξει, δεν θέλω να είμαι η …. αμαρτωλή της παρέας και να σας κολάζω ημέρες νηστείας που έχουμε, γι αυτό σήμερα σας μαγείρεψα νηστίσιμο φαγάκι. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαλιά και παραδοσιακή συνήθεια είναι το μαγείρεμα του μπακαλιάρου την ημέρα του Ευαγγελισμού. Σε αυτήν την ανάρτησή μας θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτήν την σουπίτσα την πρωτοδοκιμάσαμε από τα χεράκια της συννυφάδας μου της Ελένης και ήταν πεντανοοοοόστιμη!!!!! Στην περίπτωση που σας αρέσει ο παστός[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι πιο ωραίο από ένα φρέσκο-πιασμένο χταποδάκι !!!! Ένας πολύ νόστιμος τρόπος μαγειρέματος είναι και το στιφάδο. Για να το φτιάξουμε χρειαζόμαστε: 1 κιλό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη λιχουδιά !! Υλικά Γαρίδες φρέσκες ή κατεψυγμένες (υπολογίστε περίπου 250γρ καθαρό βάρος για την κάθε μερίδα) Λίγο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο χταποδάκι όπως και να το μαγειρέψουμε, δίνει φαγάκια και μεζεδάκια λαχταριστά και πεντανόστιμα! Αυτή τη φορά το μαγείρεψα κοκκινιστό, με μια πολύ γευστική[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΛίγο διαφορετική αυτή η γαριδομακαρονάδα από αυτές που μας έχουν κεράσει η Αμαλία και η Μαρία παλιότερα! Πιο πικάντικη η γεύση της, για τους λάτρεις του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια την φίλη μου την Αγγελικούλα , που το έφτιαξε πριν 2 χρόνια που είχα πρωτοδώσει την συνταγή, και έκτοτε το φτιάχνει συχνά, γιατί όπως μου είπε πολύ της[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr