Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Σημείωση: ψηφίσαντες και μη ψηφίσαντες ...ευφράνθητι!!! Σήμερα σας ετοίμασα ένα πεντανόστιμο και πολύ ελαφρύ έδεσμα και μάλιστα by accident που λέμε και στα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο Σάββατο τρώμε συνήθως κάτι σε θαλασσινό,η όρεξη ζητούσε χταποδακι,οπότε... χρειαζόμαστε: 1,5-2 kg χταπόδι σε κομματια(εγώ αγοραζω κατεψυγμενο,τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣυνταγές για γαριδομακαρονάδες υπάρχουν πάμπολλες. Εφημερίδες περιοδικά διαδίκτυο και τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια, είναι γιομάτα με τέτοιες συνταγές. Τί[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜέσα στην κρεατοφαγία των ημερών νομίζω ότι χρειάζεται και ένα ψαρικό διάλειμμα. Τη συγκεκριμένη συνταγή την ονομάζω ισπανική γιατί την έχω δει στην ισπανική[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr...και όχι μόνο...μα επισης,αρωματισμενο με μαραθόσπορο και πορτοκαλι. Το Σάββατο,όπως ισως σας εχω ξαναπεί,είναι συνηθως η μερα που τρώμε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑφου πλησιαζουμε στην εθνικη μας γιορτη,οπου ο βακαλαος επιβαλλεται ας τηρησουμε την παραδοση με μια οχι και τοσο παραδοσιακη συνταγη,μα είναι... ...σπεσιαλιτε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΙδου και η Νο 2 συνταγη! Πιο συμβατικη και πιο κοντα στα γουστα πολλων,ιδιαιτερα αν καποιος αφαιρεσει τα μανιταρια και αλλαξει τη βοτκα με λιγο ασπρο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜη με πάρετε με τις πέτρες! Σήμερα σκέφτηκα να μετουσιώσω ένα πικάντικο μεζέ των μεζεδοπωλείων σε κύριο φαγητό. Το έμπνεύστηκα και το έφτιαξα για πρώτη φορά.[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΝτροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜιλάμε για μικρές γαριδούλες του Αιγαίου που γίνονται ένα νόστιμο κι ορεκτικό μεζεδάκι με τα χρώματα του φθινοπώρου, εξ'ου και το όνομα :) (συν τα αρωματικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜε ένα κλικ έχετε μεγέθυνση της φωτογραφίας Σημείωση: Πολλές φορές τα νοστιμότερα φαγητά γίνονται με εμπνεύσεις της στιγμής και ανάλογα με τα υλικά που έχουμε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ νοστιμιά στα μακαρόνια είναι τελικά ,όπως είναι με το ζουμάκι τους,τραβώντας τα με μια κουτάλα, χωρίς σούρωμα,να τα πετάς στη σάλτσα. Η νοστιμιά της[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣημείωση: Έτσι λαχταριστή που φαίνεται είναι αλήθεια ότι σχηματίζει κάποιος την εικόνα ότι πρόκειται για ένα πανάκριβο φαγητό. Λάθος! Στις ταβέρνες μπροκώνουν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαι στη Βαρβάκειο Αγορά και στα συνοικιακά ιχθυοπωλεία ή Σούπερ Μάρκετ έχουν εμφανιστεί κάτι καβούρια ελληνικής παραγωγής από την περιοχή του Πλαταμώνα που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣημείωση: Αν και φημίζομαι για την ...μετριoφροσύνη μου, σήμερα δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να περιαυτολογήσω λιγάκι, λέγοντας σας ότι το φαγητό που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grBραστών συνέχεια: Της "Σωτήρως" σήμερα και το έθιμο θέλει μπακαλιάρο παστό! Εδώ στη Μεσσηνία μάλιστα συνηθίζεται ο τηγανητός με σάλτσα ντομάτα. Εγώ θυμήθηκα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ τσιπούρα είναι ιχθυοτροφείου. Οι χρωματιστές πιπεριές είναι από αυτές τις μακρόστενες κομμένες σε φέτες, όχι από τις χοντρόσαρκες που εκτός και από ακριβές[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣημείωση: Όταν μιλάμε το καλαοκαίρι για θαλασσινά ή ψαρικά καλό είναι να εννούμε τα κατεψυγμένα ή αυτά του ιχθυοτροφείου. Γιατί εκείνα τα κακόμοιρα τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑυτό το πιάτο το ετοιμάζω από τα φοιτητικά χρόνια στου Ζωγράφου, για καλοκαιρινή ευχαρίστηση. Φυσικά βάζουμε και σαρδελίτσα κι ό,τι άλλο ψάρι γουστάρουμε. Το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤις προάλλες η γλυκιά μας ,χρυσοχέρα και... πεντανόστιμη,' Eλενα από το Hungry for life μου αφιέρωσε μια συνταγή για Ψάρι με φασκόμηλο. Παρ'ότι δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr