γλασο σοκολατας με φρεσκο γαλα | τρουφακια νηστισιμα με βιταμ | κοντοσουβλι ρουμελιωτικο | νουα σε κομματια | γκανάζ με μαρμελάδα και καρύδι | συκωτι χοιρινο κοκκινιστο | σουριμι καπαρη ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις βερικοκα καλαμποκελαιο μαντζουρανα

Βρέθηκαν 50 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Αιγιώτικος γαύρος γεμιστός

Τι είναι ο κάβουρας τι είν’ το ζουμί του, θα έλεγε ο παππούς μου ο Βονόρτας αν έβλεπε αυτό το γαυράκι που πήραμε τις προάλλες από τον ψαρά στο Αίγιο.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τυλιχτός Γαύρος με Κληματόφυλλο

Υλικά: 1 κιλό γαύρο Κληματόφυλλα, ένα για κάθε γαύρο (φρέσκα κατά προτίμηση) Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο Χυμό λεμονιού (3-4 λεμόνια) 1 ποτήρι νερό 1[...]

Πηγή: greekcook.gr
Ψάρι Σφυρίδα με ρύζι

Είναι η πρώτη συνταγή που γράφω για ψάρια κι αυτό γιατί αυτή η Λιβανέζικη συνταγή είναι πράγματι ιδιαίτερη και απολαυστική. Συνήθως τα ψάρια τα κάνουμε ψητά ή[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Κομψές σαρδέλες πλακί αλ Καρούσο | Caruso.gr

Ο μαγειρικός όρος πλακί αναφέρεται σε ένα τύπο πιάτων φούρνου, που χαρακτηρίζονται από μια σάλτσα τομάτας, σκόρδου, ελαιόλαδου και συνήθως κρεμμυδιού . Συχνά[...]

Πηγή: caruso.gr
Σεβίτσε: τι είναι & το τέλειο μεξικάνικο[...]

Το Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]

Πηγή: pandespani.com
ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΣΗΜΕΡΑ; Ψάρια

Ψάρια: Γαύρος ή σαρδέλα στο φούρνο με λαδορίγανη με σκόρδο και μαϊντανό Καπνιστός σολομός ή πέστροφα με τριμμένο καρότο, φέτες κρεμμυδιού και μαϊντανό Παστός[...]

Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Μαριναρισμένο ψάρι για εξαιρετικούς ουρανίσκους

Μ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ψητός γαύρος με αρωματικό πιλάφι

Ένας μοναδικός συνδυασμός γεύσεων από τον Ανδρέα Λαγό. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Ψητό Χταπόδι στη Λαδόκολλα

Χταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Τηγανητά Ψάρια με Καλαμποκάλευρο

Τα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
ΑΘΕΡΙΝΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΥΛΙΚΑ 1 κιλο αθερινα 2 μετρια κρεμμυδια Αλευρι Αλατι Λαδι για το τηγανι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφου πλυνουμε την αθερινα μας,την αλατιζουμε και την αφηνουμε στο σουρωτο να[...]

Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr
Γαυροκεφτέδες

1 κιλό γαύρο φιλεταρισμένο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι χοντρούτσικο 1/4 ματσάκι άνιθο 1/4 ματσάκι μαϊντανό 1 αυγό Αλέυρι Αλάτι Ελαιόλαδο Κόβουμε το γαύρο σε μικρά[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Χταποδοκεφτέδες και σαλάτα αλμυρίδας

Υλικά συνταγής Για τη σαλάτα αλμυρίδα: 1/2 κιλό καθαρισμένη από τα χοντρά κοτσάνια ντομάτες: 2 ώριμες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς φλούδες και σπόρους σκόρδο:[...]

Πηγή: icookgreek.com
Γλώσσα τηγανιτή με σάλτσα ρεμουλάντ

για τη γλώσσα 4 φιλέτα γλώσσας των 200γρ. – 250γρ. 1 φλιτζ. ελαιόλαδο χυμός από 1 λεμόνι για τη σάλτσα 350γρ. μαγιονέζα 2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη 2 αγγουράκια[...]

Πηγή: cooklos.gr
Τοπικές συνταγές για το μαγείρεμα ψαριών

Στους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]

Πηγή: psarotopos.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy