γαρδουμπάκια | γλασο για cupcakes | κουλουρακια μεθυσμενα με ρετσινα | παγωτο με μορφατ και ζαχαρουχο | κοτοσαλατα με πενες | γλυκο φραπα αργυρω μπαρμπαριγου | κομποστα αχλαδι αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις φινοκιο

Βρέθηκαν 11 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Γαύρος από την Τραπεζούντα: ναι, με κανέλα

Συνταγή από την Τραπεζούντα του 1640, που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γαύρος στον φούρνο λαδορίγανη

Συνήθως γράφω πολλά, όμως αυτή θα είναι η πιο μικρή μου συνταγή και από τις υγιεινές η πιο εύκολη και γρήγορη, γιατί όταν πεινάς κάτι τέτοιο χρειάζεσαι.[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Μετά τη βουτιά στη θάλασσα, βουτιά στη[...]

Δεν ξέρω πόσο παλιά είναι αυτή η συνταγή, τη θυμάμαι από τότε που θυμάμαι… Bέβαια αυτό που είναι χαραγμένο στο μυαλό μου χαρακτηριστικά είναι να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Ο συνδυασμός των θαλασσινών με ζυμαρικά είναι από τους πιο αγαπημένους σε περιόδους νηστείας και όχι μόνο. Μάλιστα, μερικά τέτοια πιάτα είναι παντός καιρού[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Καραβιδομακαρονάδα με σάλτσα Mικρολίμανου

(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Ο executive chef Ευστράτιος Καλαθάκης μάς φτιάχνει μια μακαρονάδα που αναδεικνύει απόλυτα την πρώτη ύλη, καθώς η γεύση της[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χταπόδι μαρινάτο στα κάρβουνα

Για τη Σαρακοστή και μέχρι να φτάσουμε στο αρνί του Πάσχα, συνήθως απολαμβάνουμε θαλασσινούς μεζέδες και σαλάτες, ακόμα κι αν δεν ανήκουμε σ' εκείνους[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Απ' την Πόλη: αγκινάρες, γαρίδες και πράσινη[...]

Η κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ποντιακά I: Γαύρος από την Τραπεζούντα

Συνταγή από την Τραπεζούντα του 1640 που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τάρτα με μύδια και πράσα

Τις μέρες που ήμουν στο χωριό «σκάλιζα» τα ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά με εργόχειρα από τις δεκαετίες 1970 και 1980 που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σεβίτσε με γαρίδες από τους δρόμους του Περού

Από το 2008, με κυβερνητική απόφαση, η 28η Ιουνίου είναι η εθνική ημέρα του «Σεβίτσε» στο Περού. Αυτά γράφει σε ρεπορτάζ της 19 Ιουνίου 2008 η[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Kριθαρότο με γαρίδες, γκουρμέ από τα χεράκια[...]

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Το κριθαρότο είναι ένα πιάτο που έχει γίνει της μόδας τελευταία και συνειρμικά παραπέμπει σε γκουρμέ ... Τα πράγματα όμως είναι πολύ[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy