ψαρονεφρι | παγωτο βανιλια | χοιρινη τηγανια | αγριογουρουνο | συνταγη για τρουφακια | τουρτα σοκολατα | μαρουλι σαλατα | πανακοτα | φανουροπιτα με 7 υλικα | σουπα βελουτε | συνταγές με κοτόπουλο φιλέτο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις φιλαδελφεια μοτσαρελα μαραθοσπορο

Βρέθηκαν 28 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKER // CURRY DI[...]

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKER Γευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker . Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ψάρι τραγανό µε σος ταρτάρ 

Υλικά (για 4 άτοµα) 4 φιλέτα άσπρου ψαριού (180 γρ. περίπου τα καθένα), ξεπαγωµένα, 2/3 φλ. γαλέτα (αλεσµένη φρυγανιά), 2 κουταλιές ψιλοτριµµένη παρµεζάνα ή[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Ψάρι πανέ με ταρτάρ σος

ΥΛΙΚΑ 2 μεγάλα φιλέτα ψάρι παγκάσιους, 2 φλ. γαλέτα (φρυγανιά), 1 φλ. αλεύρι, 3 αβγά, ξύσμα λεμονιού, λάδι για τηγάνισμα, αλάτι, πιπέρι. Για τη σος ταρτάρ 1[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Έξυπνα μυστικά για ν’ αγαπήσει το παιδί μας το[...]

«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
Ψάρι σύβραση - ZannetCooks

Συστατικά   600γρ.μπακαλιάρος ή γαλέος  ή κάποιο ψάρι για σούπα της προτίμησης σας 2μεγάλες πατάτες κομμένες σε φέτες 2μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες [...]

Πηγή: zannetcooks.com
Φάτε μάτια ψάρια!

Το ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE[...]

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η

"Πάμε για ψάρι"; Είναι η κλασσική ερώτηση του μεγάλου άντρα του σπιτιού, όταν βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας. Και μιλάει φυσικά, για την Κεντρική Ψαραγορά[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE[...]

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Απ' την Πόλη: αγκινάρες, γαρίδες και πράσινη[...]

Η κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Βαγγέλnς Γαλέvος: Σολομός tataki με ikura,[...]

Καθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ρολό μπακαλιάρου

Στο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Ψάρι φιλέτο στην γάστρα, με μυρωδικά

Όσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Γαρίδες πανέ με σάλτσα λεμονιού

Υλικά γαρίδες: 1 κιλό, πλυμένες και καθαρισμένες από κεφάλια και όστρακα Για το πανάρισμα αυγά: 3 αλεύρι: 150 γρ. γαλέτα: 150 γρ. ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]

Πηγή: icookgreek.com
Γαρίδες πανέ στο φούρνο

ΥΛΙΚΑ 16 μεγάλες γαρίδες, 2 αβγά, 4 κουταλιές αλεύρι, 4 κουταλιές γαλέτα (φρυγανιά), λίγο σκόρδο σε σκόνη, δρακόντιο (εστραγκόν). Για τη σαλάτα: ¼ λάχανο[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Μπακαλιάρος ο

Τα φιλέτα ψαριού είναι μια πολύ καλή λύση, για γρήγορο και ελαφρύ μαγείρεμα και όταν τα κρεατικά γενικώς δεν είναι της αρεσκείας σου (όπως στην δική μου[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Κομψές σαρδέλες πλακί αλ Καρούσο | Caruso.gr

Ο μαγειρικός όρος πλακί αναφέρεται σε ένα τύπο πιάτων φούρνου, που χαρακτηρίζονται από μια σάλτσα τομάτας, σκόρδου, ελαιόλαδου και συνήθως κρεμμυδιού . Συχνά[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy