χορτοκεφτεδες ακης | λαγανα βεφα | ταραμοκεφτεδες της γιαγιας | τορτιγια συνταγη γεμιση | γαριδες σαγανακι ακης | γλασο ασπρο πετρετζικης | ταραμοκεφτεδες βεφας | μυδοπιλαφο συνταγη ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις αμυγδαλοψιχα εστραγκον ξινογαλο

Βρέθηκαν 30 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ψάρι φιλέτο με λιαστή ντομάτα

Ντροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Μακαρόνια με φρέσκες γαρίδες και ρόκα!

Συνταγές για γαριδομακαρονάδες υπάρχουν πάμπολλες. Εφημερίδες περιοδικά διαδίκτυο και τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια, είναι γιομάτα με τέτοιες συνταγές. Τί[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΛΑΚΙ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

Μέσα στην κρεατοφαγία των ημερών νομίζω ότι χρειάζεται και ένα ψαρικό διάλειμμα. Τη συγκεκριμένη συνταγή την ονομάζω ισπανική γιατί την έχω δει στην ισπανική[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Ψάρι με φινόκιο

...και όχι μόνο...μα επισης,αρωματισμενο  με μαραθόσπορο  και πορτοκαλι. Το Σάββατο,όπως ισως σας εχω ξαναπεί,είναι συνηθως η μερα που τρώμε[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Βακαλαος με δαμασκηνα

Αφου πλησιαζουμε στην εθνικη μας γιορτη,οπου ο βακαλαος επιβαλλεται ας τηρησουμε την παραδοση με μια οχι και τοσο παραδοσιακη συνταγη,μα είναι... ...σπεσιαλιτε[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Βακαλαος πλακι με βότκα

Ιδου και η Νο 2 συνταγη! Πιο συμβατικη και  πιο κοντα στα γουστα πολλων,ιδιαιτερα αν καποιος αφαιρεσει τα μανιταρια και αλλαξει τη βοτκα με λιγο ασπρο[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ ΜΕ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΚΑΙ ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!!!

Μη με πάρετε με τις πέτρες! Σήμερα σκέφτηκα να μετουσιώσω ένα πικάντικο μεζέ των μεζεδοπωλείων σε κύριο φαγητό. Το έμπνεύστηκα και το έφτιαξα για πρώτη φορά.[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Aνοιχτό burger με σνίτσελ ψαριού

Πρόχειρο μοιάζει,αλλά χορταστικό, πλήρες γεύμα είναι. Το αγαπούν και τα παιδιά. Και το αγαπώ κι εγώ, μες το καλοκαίρι,τότε που η κουζίνα,όσο και να την θες,δεν[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Γαριδούλες φθινοπωρινές!

Μιλάμε για μικρές γαριδούλες του Αιγαίου που γίνονται ένα νόστιμο κι ορεκτικό μεζεδάκι με τα χρώματα του φθινοπώρου, εξ'ου και το όνομα :) (συν τα αρωματικά[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Γαριδοκαβουρομακαρονάδα!!!

Σημείωση: Έτσι λαχταριστή που φαίνεται είναι αλήθεια ότι σχηματίζει κάποιος την εικόνα ότι πρόκειται για ένα πανάκριβο φαγητό. Λάθος! Στις ταβέρνες μπροκώνουν[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Χταπόδι σπαγγέτι

Η νοστιμιά στα μακαρόνια είναι τελικά ,όπως είναι με το ζουμάκι τους,τραβώντας τα με μια κουτάλα, χωρίς σούρωμα,να τα πετάς στη σάλτσα. Η νοστιμιά της[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Θαλασσινά ανάμεικτα ...με διάφορα αρωματικά!!!

Σημείωση: ψηφίσαντες και μη ψηφίσαντες ...ευφράνθητι!!! Σήμερα σας ετοίμασα ένα πεντανόστιμο και πολύ ελαφρύ έδεσμα και μάλιστα by accident που λέμε και στα[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Χταπόδι με σέσκουλα φινόκιο και άλλα μυρωδικά!!!

Με ένα κλικ έχετε μεγέθυνση της φωτογραφίας Σημείωση: Πολλές φορές τα νοστιμότερα φαγητά γίνονται με εμπνεύσεις της στιγμής και ανάλογα με τα υλικά που έχουμε[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Καβουρομακαρονάδα!!!

Και στη Βαρβάκειο Αγορά και στα συνοικιακά ιχθυοπωλεία ή Σούπερ Μάρκετ έχουν εμφανιστεί κάτι καβούρια ελληνικής παραγωγής από την περιοχή του Πλαταμώνα που[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Γαύρος αρωματικός στο φούρνο!!!

Σημείωση: Αν και φημίζομαι για την ...μετριoφροσύνη μου, σήμερα δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να περιαυτολογήσω λιγάκι, λέγοντας σας ότι το φαγητό που[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ...ΠΑΣΤΟ!!!

Bραστών συνέχεια: Της "Σωτήρως" σήμερα και το έθιμο θέλει μπακαλιάρο παστό! Εδώ στη Μεσσηνία μάλιστα συνηθίζεται ο τηγανητός με σάλτσα ντομάτα. Εγώ θυμήθηκα[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Τσιπούρα μαγειρευτή με πιπεριές!!!

Η τσιπούρα είναι ιχθυοτροφείου. Οι χρωματιστές πιπεριές είναι από αυτές τις μακρόστενες κομμένες σε φέτες, όχι από τις χοντρόσαρκες που εκτός και από ακριβές[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Γαριδομακαρονάδα....με κάτι κόλπα!!!

Σημείωση: Όταν μιλάμε το καλαοκαίρι για θαλασσινά ή ψαρικά καλό είναι να εννούμε τα κατεψυγμένα ή αυτά του ιχθυοτροφείου. Γιατί εκείνα τα κακόμοιρα τα[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Γαύρος σε στρώμα βασιλικού

Αυτό το πιάτο το ετοιμάζω από τα φοιτητικά χρόνια στου Ζωγράφου, για καλοκαιρινή ευχαρίστηση. Φυσικά βάζουμε και σαρδελίτσα κι ό,τι άλλο ψάρι γουστάρουμε. Το[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

Το Σάββατο τρώμε συνήθως κάτι σε θαλασσινό,η όρεξη ζητούσε χταποδακι,οπότε... χρειαζόμαστε: 1,5-2 kg χταπόδι σε κομματια(εγώ αγοραζω κατεψυγμενο,τα[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy