Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 250 συνταγές
Σολομός πακέτο γιορτινό, Σολομός με πράσινη σάλτσα μυρωδικών και λαχανικά, Σολομός στη σχάρα, μαριναρισμένος, Σολομός στη λαδόκολλα με λαχανικά και σάλτσα béarnaise, Σολομός στη λαδόκολλα με φακές πολύχρωμες πιρουνάτες | Συνταγή | Argiro.gr, Σολομός με Πατάτες, Ψητά Σκόρδα & Σάλτσα Εστραγκόν
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 1 ½ φλ. πλιγούρι για πιλάφι, 3/4 φλ. καλαμπόκι (κατεψυγμένο και ξεπαγωμένο), 3/4 φλ. μπιζέλια (κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), 1 μέτριο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 επίπεδο κομμάτι ξύλου χωρίς βερνίκι 500 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. κόκκους πολύχρωμων πιπεριών 3 κ.γ. μέλι 1-2 σκ. σκόρδο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ δεύτερη σημερινή μας νοστιμιά είναι ένα απλό και ζουμερό φιλέτο γαλέου αρωματισμένο με το "θέμα" της ημέρας που είναι τα βότανα Προβηγκίας. Τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για το πέστο 50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη 3 κουταλιές της σούπας εστραγκόν φρέσκο ψιλοκομμένο ή ½ κουταλιά της σούπας εστραγκόν αποξηραμένο 3[...]
Πηγή: sidagi.grΦτάνει πια με το κρέας... ας ξεφύγουμε και λίγο με κάτι διαφορετικό, ελαφρύ, γρήγορο και νόστιμο! Μέχρι κι εγώ που δεν λατρεύω το ψάρι, τη συγκεκριμένη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο ψάρι είναι ΘΡΕΠΤΙΚΟ, πάει και τέλειωσε! Και όταν προσπαθώ να πείσω μια ψυχή, να το δοκιμάσει...και δεν τα καταφέρνω...ε, τότε πεισμώνω πάρα... μα πάρα...[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑλείφουμε το φύλλο κρούστας με βούτυρο και το ψήνουμε μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια συνταγή για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου κόκκινα ψαράκια, χωρίς να τα τηγανίζεις... Λεμονάτη, με τα μπαρμπούνια γεμιστά με μαϊντανό και σκόρδο, με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΦιλέτο ψαριού, φτιαγμένο με τρόπο που αρέσει και στους πιο δύσπιστους και μία σως που νοστιμίζει σχεδόν τα πάντα!... Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα ψαριού (γλώσσας,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο 1 κιλό παστό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο χωρίς κόκκαλο Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 1/ 2 κούπα σόδα αναψυκτικό 1 αυγό 3κ.σ ούζο [...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ συνταγή αυτή είναι της κ. Βέφας και τη μαγειρεύω χρόνια, συνήθως όταν νηστεύουμε. Όλα αυτά τα καρυκεύματα και το άρωμα του κονιάκ κάνουν αυτό το φαγητό[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο διάστημα που μεσολάβησε από το σαββατοκύριακο μέχρι σήμερα, ήταν χρόνος προσαρμογής :) Το Λονδίνο!! Ένα ταξίδι επαγγελματικής ενημέρωσης… Οι μέχρι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr800 γρ “καθαρά” κομμάτια μπακαλιάρου (μενταγιόν, κατεψυγμένο ή φρέσκο, σε φιλέτο) 800 γρ πατάτες καμιά δεκαριά κλαδάκια μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/gr