Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Χταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]
Πηγή: kitchenstori.es300 γραμμάρια σολομού (3 φιλέτα) 200 γραμμάρια γαρίδες, καθαρισμένες 1 λεμονόχορτο (lemongrass) 25 γραμμάρια φρέσκο τζίντερ 1/2 ματσάκι κόλιαντρο 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr80 ml σπορέλαιο 1 κ.σ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1/4 του φλυτζανιού τόφου (τυρί σόγιας), κομμένο σε μικρά κυβάκια (του ενός εκατοστού) 250 γρ noodles ρυζιού (ελλείψη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι για risotto (Carnaroli, Arborio) 1 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 250-300 ml ζωμό Για το ζωμό κεφάλια και κελύφη καραβίδων (περίπου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρώμα και άρωμα στο ριζότο που θα λατρέψετε. Ο πολτός σκόρδου σε συνδυασμό με τα αρωματικά χόρτα γίνονται το τέλειο «χαλί» για τις γαρίδες. Συνταγή :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧρώμα και άρωμα στο ριζότο που θα λατρέψετε. Ο πολτός σκόρδου σε συνδυασμό με τα αρωματικά χόρτα γίνονται το τέλειο «χαλί» για τις γαρίδες. Συνταγή :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΨάρι φιλέτο που η συνταγή βγήκε μόνη της. Μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε ψάρι φιλέτο (Γλώσσα, Πέρκα, Βακαλάος, Καλκάνι). Εγώ έβαλα Πέρκα κατεψυγμένη και παρ'[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά 4 φιλέτα σολομού 200 γρ 120 γρ λευκό ψωμί ξερό ¼ ματσάκι άνηθο 200 γρ Philadelphia με Σκόρδο και Χορταρικά 4 κουταλιές ελαιόλαδο Ξύσμα από[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640 που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.grΠολύ ελαφρύ και μυρωδάτο ψάρι, μια συνταγή της φίλης μου Κατερίνας Ν. που το μαγειρεύει εξαιρετικά και το λατρεύουν τα παιδιά της. Αρέσει και σ' εμάς πολύ και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640, που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι μια εύκολη, πολύ νόστιμη, τονωτική και χορταστική σούπα με εξωτική γεύση και εμφάνιση. Η ιδέα ξεκίνησε από μια καταπληκτική chef του Αραβικού[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα Spring Rolls είναι πολύ δημοφιλή σε όλες τις χώρες της Ανατολικής και Νότιας Ασίας, όπως την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ταιβάν, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌσοι δεν αγαπούν να τηγανίζουν ψάρια είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν αυτή τη μέθοδο. Πάμε να δούμε τι κάνουμε: Καθαρίζουμε τα μαριδάκια από τα κεφάλια τους και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι ένα δυνατό πιάτο, ένας πολύ καλός μεζές, που παντρεύει τη φρεσκάδα της θάλασσας με το άρωμα ενός ξυδιού μοναδικού, δικού σας, φτιαγμένου στο σπίτι από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : • 1 κιλό χταπόδι • 100 γραμμάρια αλεύρι • 2 μέτρια κρεμμύδια • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο • 1 ψωμί (μπαγιάτικο) • 1[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΨάρι φιλέτο συνδυασμένο με πράσα, λουσμένα με μια γευστική κρέμα μουστάρδας/ τυριού και γκρατιναρισμένα με τριμμένο τυρί και ψίχουλα σουσαμένιου κουλουριού, τα[...]
Πηγή: kitchenstori.es(Για δύο μερίδες) Απλή και εύκολη συνταγή και ένα αποτέλεσμα μεγαλείο. Σολομός ο αγαπημένος, παρέα με μυρωδάτα χορταρικά και άρωμα φούρνου, ένας συνδυασμός[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ κρέμα ντομάτας είναι μία κλασσική συνταγή της διεθνούς κουζίνας, ελάχιστα γνωστή όμως στην Ελλάδα (αλλά και στην υπόλοιπη ευρωπαϊκή Μεσόγειο, ίσως επειδή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr