Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 700 γραμμάρια ώριμες ντομάτες 1 φύλλο δάφνης 300 γραμμάρια ζωμό λαχανικών 300 γραμμάρια λευκό ξηρό κρασί 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣούπα θαλασσινών “το καλάθι του ψαρά”! Άτομα: 6, Χρόνος προετοιμασίας: 20’, Χρόνος ψησίματος: 40΄, Κόστος: 20 € ΥΛΙΚΑ 300 γρ. μύδια 12 μεγάλες[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά θαλασσινά (μύδια, γαρίδες, καραβίδες) 1,5 κιλό πεσκανδρίτσα ή μπακαλιάρος 500 γρ. ουρές, χωρίς κόκαλα και πέτσα ελαιόλαδο 6 κουταλιές της σούπας σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά θαλασσινά (μύδια, γαρίδες, καραβίδες) 1,5 κιλό πεσκανδρίτσα ή μπακαλιάρος 500 γρ. ουρές, χωρίς κόκαλα και πέτσα ελαιόλαδο 6 κουταλιές της σούπας σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Φύλλα κρούστας για πίτες: 10-11 φύλλα (1 συσκευασία 450 γρ.) βούτυρο ή μαργαρίνη: 1 φλιτζάνι, για τα φύλλα και τη γέμιση μπακαλιάρος ή πεσκανδρίτσα:[...]
Πηγή: icookgreek.com25 Μαρτίου αύριο, εθνική γιορτή και γιορτή του μπακαλιάρου ταυτόχρονα, που έχει την τιμητική του σε όλες τις μορφές του! Πώς όμως τον ξαρμυρίζουμε; Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι βορειοελλαδίτικοι σαρμάδες γίνονται πολλές φορές με λάχανο τουρσί και έχουν πολύ ξεχωριστή γεύση. Ειδικά αν τους γεμίσετε με παστό μπακαλιάρο. Υλικά 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ σούπα του μπακαλιάρου είναι χαρακτηριστική έκφραση του γιαπωνέζικου umami , της ισχυρής «5th flavour» , και έρχεται να κορυφώσει την ευχάριστη ,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜιλώντας στο τηλέφωνο με την θεία από την Κέρκυρα, πήρα την ιδέα για το σημερινό φαγητό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα φτιάξει ποτέ γίγαντες με αυτό τον τρόπο[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥΛΙΚΆ 2 φιλέτα μπακαλιάρο κατεψυγμένος ή παστός 1 κιλό χόρτα σέσκουλα 1 πράσο 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 κρεμμύδι ξερό 1 λεμόνι 1 κουτί χυμό ντομάτας αλατάκι και[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα: 1 φιλέτο μπακαλιάρου (½ κιλό) 1 φινόκιο ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο (μόνο το τρυφερό) 1[...]
Πηγή: greekcook.grΨάρια βραστά με αρωματικά βότανα Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 20’, Κόστος: 19 € ΥΛΙΚΑ : 2 ψάρια μπακαλιάρους (περίπου στα 800 γρ.) [...]
Πηγή: foodtrails.gr