Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 196 συνταγές
Μιλώντας στο τηλέφωνο με την θεία από την Κέρκυρα, πήρα την ιδέα για το σημερινό φαγητό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα φτιάξει ποτέ γίγαντες με αυτό τον τρόπο[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΟι βορειοελλαδίτικοι σαρμάδες γίνονται πολλές φορές με λάχανο τουρσί και έχουν πολύ ξεχωριστή γεύση. Ειδικά αν τους γεμίσετε με παστό μπακαλιάρο. Υλικά 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ σούπα του μπακαλιάρου είναι χαρακτηριστική έκφραση του γιαπωνέζικου umami , της ισχυρής «5th flavour» , και έρχεται να κορυφώσει την ευχάριστη ,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami25 Μαρτίου αύριο, εθνική γιορτή και γιορτή του μπακαλιάρου ταυτόχρονα, που έχει την τιμητική του σε όλες τις μορφές του! Πώς όμως τον ξαρμυρίζουμε; Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣυνταγή ελαφριά αλλά πολύ πολύ νόστιμη... Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμάρια φιλέτο ψαριού (μπακαλιάρος, γλώσσα, πεσκανδρίτσα, κοκκινόψαρο, περκα, πανγκάσιους) 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ!!! ΥΛΙΚΑ 1 ψάρι κατεψυγμένο μπακαλιάρο ξεπαγωμένο πλυμέν ... ο και κομμένο σε ροδέλες 1 ποτήρι κρασί λευκό ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια ξερά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΆ 2 φιλέτα μπακαλιάρο κατεψυγμένος ή παστός 1 κιλό χόρτα σέσκουλα 1 πράσο 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 κρεμμύδι ξερό 1 λεμόνι 1 κουτί χυμό ντομάτας αλατάκι και[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΤη "σαλάτα" αυτή η γιαγιά την έφτιαχνε όταν είχε τραπέζι. Είναι όμως ιδανική και για να μην πηγαίνει χαμένο το ψάρι που περίσσεψε από την ψαρόσουπα![...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : Χοντρά βραστόψαρα της αρεσκίας φρέσκα ή κατ/να : Σιναγρίδα, φαγγρί, κοκκινόψαρο, μπακαλιάρο, ορφό, σκορπίνες κ.α. Καρότα, σέλινο, κρεμμύδια, πατάτες,[...]
Πηγή: greekmasa.grΕ, μια και πιάσαμε τα θαλασσινά, ψαράκια, μπακαλιαράκια κλπ του βυθού, να βάλω και εγώ μια συνταγή με γαριδούλες. Που είναι και νηστίσιμη γιατί μέρες που[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαλημέρα σας! Σήμερα σας έχω ένα υπέροχο πιάτο μπακαλιάρου, το λες και σουπίτσα, που αν δεν το δοκιμάσετε δεν μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ! Είναι από αυτά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr