Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Αυτή η συνταγή ήταν έμπνευση της στιγμής! Χρόνος για μαγείρεμα δεν υπήρχε, πείνα μεγάλη υπήρχε επίσης, επομένως το πιο εύκολο ήταν να αξιοποιήσουμε ό,τι υπήρχε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ μαγειρική πάνω απ' όλα είναι φαντασία και δημιουργία. Για όποιον ασχολείται με το μαγείρεμα με μεράκι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση απ' το να βλέπεις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίναι από τις λίγες φορές που αγοράζουμε φρέσκα μύδια. Κι αυτό, γιατί δυστυχώς δεν έχουμε άμεση πρόσβαση σε αυτά σε κάποιο ψαράδικο. Όμως εφόσον βρεθήκαμε στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίμαστε λάτρεις του καλού ψαριού και αυτό φαίνεται και από τις πάμπολλες διαφορετικές συνταγές που έχουμε για ψάρια. Και πώς να μην είμαστε άλλωστε, αφού τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο σημερινό μας πιάτο είναι εμπνευσμένο από τα μεξικάνικα μπουρίτος! Πρόκειται για τορτίγιες οι οποίες γεμίζονται με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, τυλίγονται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΩς blog έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στις κουζίνες της Ασίας. Σκοπεύουμε να παρουσιάζουμε τακτικά αυθεντικές ασιατικές συνταγές, καθώς αποτελούν ιδιαίτερες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι πράσινες σαλάτες είναι το καταλληλότερο συνοδευτικό για ψητά κρέατα ή ψάρια. Πολλές φορές όμως, μπορούν να αποτελέσουν ένα ελαφρύ πλήρες γεύμα από μόνες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα ανοίγοντας τα παράθυρα είδαμε πως το φθινόπωρο μας επισκέφθηκε επιτέλους. Έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα φαγητό λίγο πιο χειμωνιάτικο που μπορεί να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜπήκε και η Σαρακοστή, λοιπόν, και το ρίξαμε στα θαλασσινά! Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα chow mein, δηλαδή τα κινέζικα τηγανιτά noodles είναι πιάτο πανεύκολο στην παρασκευή και πεντανόστιμο! Το καλό είναι ότι υπάρχουν άπειροι τρόποι με τους[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα είναι μια από εκείνες τις φορές που η συνταγή μας έχει ένα μικρό βαθμό δυσκολίας. Κι αυτό γιατί έχει αρκετά βήματα στην παρασκευή της, αλλά απαιτεί και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΉρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, αλλά σίγουρα δεν το φτιάχνω συχνά. Κι αυτό, επειδή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣας αρέσουν τα θαλασσινά; Αφελής ερώτηση φυσικά... Ειδικά τα καλαμαράκια και ειδικότερα όταν είναι ολόφρεσκα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαγειρευτούν, αν και η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο αποψινό πιάτο είναι μία δική μας πρωτότυπη δημιουργία για την οποία είμαστε πραγματικά υπερήφανοι! Συνδυάζοντας τη φαντασία μας με διάφορα στοιχεία που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ σκοπός (τουλάχιστον ο δικός μου) όταν μαγειρεύω ένα φαγητό, είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο διατροφικά. Δηλαδή να μη χρειάζεται κάτι άλλο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο πιάτο αυτό είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους μας. Τώρα το φθινόπωρο με λίγο ούζο ή τσίπουρο θα μας θυμίζει τις καλοκαιρινές μας βουτιές! Υλικά: 6 μεγάλες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣυνεχίζοντας το σερί των νηστίσιμων συνταγών (που όμως δε θα κρατήσει για πολύ ακόμα) σας έχουμε σήμερα τη συνταγή της Κουζίνας του Shogun για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣτην τελευταία μου επίσκεψη στον ψαρά, προμηθεύτηκα δύο μεγάλες ολόφρεσκες φέτες σφυρίδα. Η σφυρίδα είναι ένα απλά καταπληκτικό ψάρι, που μπορεί να μαγειρευτεί[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr