Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 247 συνταγές
Πρόκειται για ένα ορεκτικό, γρήγορο και πολύ νόστιμο.... Τι χρειαζόμαστε: Κρέπες (Η συνταγή της Sitronella) 200 γρ. τυρί κρέμα 100 γρ. στραγγιστό γιούρτι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα 350 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι ή πέννες ή της προτίμησης σας 350 γραμμάρια ντομάτες 225 γραμμάρια καπνιστός σολομός φιλέτο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: sidagi.grΤις προάλλες μαγείρεψε η Μαρία πένες με καπνιστό σολομό και βότκα . Φαγάκι πολύ αγαπημένο, που κάποιες φορές το φτιάχνω με φρέσκο σολομό. Το ίδιο νόστιμο όπως[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr100 γρ. σολομό 100 γρ. γλώσσα φιλέτο 1 κλωνάρι μαϊντανό 1 κλωνάρι άνηθο 1 κλωνάρι βασιλικό και φύλλα δεντρολίβανο πολύ ψιλοκομμένα Ελαιόλαδο 3 κουταλιές αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook100 γρ. ρόκα 50 γρ. μπέικον 3 φιλέτα σαρδέλας 400 γρ. ντομάτες κοκτέιλ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 350 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς την πέτσα 2 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 3 αυγά Λίγο αλάτι 75γρ. Αλεύρι Μπέικιν στην μύτη του μαχαιριού 150μλ. Γάλα 5 κουτ. Σούπας σόδα (όχι την σκόνη, αυτήν που πίνουμε) 2 κουτ. Σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυνταγή πολύχρωμη και γεμάτη γεύση, για να γίνει το ψάρι ελκυστικό, ακόμη και για τους πιο μικρούς, χάρη στο συνδυασμό με τα ντοματίνια και την κρεμώδη υφή της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο και γρήγορο πιάτο με ιδιαίτερη γεύση, για ιδιαίτερες στιγμές. Τι χρειαζόμαστε: 2 φέτες φρέσκο σολομό (κατά προτίμηση φιλέτο) 1 ξινόμηλο 1 μεγάλη πατάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ νόστιμη, πολύ ελαφρια, πολύ εύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή. Μου "πέτυχε" τυχαία και πιστεύω ότι αξίζει να τη μοιραστώ μαζί σας. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 100 γρ λιαστές τομάτες 150 γρ γαρίδες καθαρισμένες 100 γρ μύδια 100 γρ χτένια (καθ. βάρος) 100 γρ σολωμός 500 γρ λιγκουίνι 250 γρ κρέμα[...]
Πηγή: greekcook.grΑυτή είναι μια σαλάτα που … καθημερινή δεν θα την χαρακτήριζα με τίποτα! Όμως γιορτές έρχονται και στο γιορτινό μας τραπέζι θα υπάρχει σίγουρα μια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ μπακαλιάρος στιφάδο στην αιχμή του μαγειρικού κόνσεπτ ‘ψάρι στιφάδο’ ή/και ‘ασπόνδυλο στιφάδο’ (πχ. χταπόδι στιφάδο) χαρακτηρίζει ξεκάθαρα την ελληνική[...]
Πηγή: pandespani.comΣαλμούς λέγανε στα μέρη μας έως και πρόσφατα, τα ψαρικά σε κονσέρβα (όχι τα παστά). Τη διαφορά την έκανε το χρώμα του κουτιού της κονσέρβας. Είχαμε λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr