Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Χτες το μεσημέρι κάναμε μελιτζανοκεφτέδες με τη ντομάτα και, για να πω τη μαύρη αλήθεια, γίνανε απίθανοι. Ως το βραδάκι η πιατέλα άδειασε, γιατί όποιος[...]
Πηγή: bostanistas.grΜην πετάτε τίποτα. Τα περισσεύματα, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, μπορούν να αξιοποιηθούν σε νέα νόστιμα φαγητά. Οι κροκέτες είναι ένα τέλειο παράδειγμα:[...]
Πηγή: bostanistas.grΠάλι δεν βρήκα, όσο κι αν έψαξα, μικρά κολοκυθάκια στη χθεσινή λαϊκή. Πάει περίπατο λοιπόν η θερμιδική εγκράτεια, δεν πρόκειται να κάνω βραστά τα μεγαλούτσικα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠέρσι τέτοιον καιρό ονειρευόμουν βασιλοπούλες με τρυφερές καρδιές (έτσι τις ήθελα τις αγκινάρες μου, όχι σαν την άλλη, την άκαρδη βασιλοπούλα του παραμυθιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΕνενήντα σχεδόν χρόνια τώρα, η σαλάτα του Καίσαρα είναι παρούσα στα τραπέζια και μενού της υφηλίου, δροσερή και τραγανή, πιπεράτη και λεμονάτη, πλούσια σε[...]
Πηγή: bostanistas.grOι ασπάραγοι ή ασφάραγοι, που εκτιμούσαν ιδιαίτερα οι αρχαίοι, έδωσαν και την παγκόσμια ονομασία στον πολύτιμο αυτό βλαστό. Λευκά, βιολέ ή πράσινα, τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε τον Δημήτρη σήμερα συμπλέουμε για να αποχαιρετίσουμε μαζί τον Αύγουστο. Κι ο καθένας μας βάζει τον άλλο σε πειρασμό αξιοποιώντας τα αγαπημένα ούλτρα[...]
Πηγή: bostanistas.grΣας προτείνω τη δική μου, ελληνική εκδοχή της πολύπαθης «Σαλάτας του Καίσαρα» που επινοήθηκε στις ΗΠΑ το 1924 από τον Caesar Cardini, έναν[...]
Πηγή: bostanistas.grΠέρσι, τέτοια περίπου εποχή, έκανα ένα τραπέζι. Ήταν μια τεράστια αποτυχία. Οι καλεσμένοι μου ήρθαν με πολύ καλή διάθεση για να βρεθούμε όλοι μαζί και να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι σαλάτες που συνδυάζουν λαχανικά, φρούτα, πρωτεΐνες και ξηρούς καρπούς είναι ψηλά στις προτιμήσεις μου. Με κάτι τέτοιες μπορώ να αντικαταστήσω ολόκληρα[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε καταλαβαίνω. Σου έχει κοπεί η όρεξη. Κι εμένα ακριβώς το ίδιο. Από τη μια είναι η λάβρα του καλοκαιριού, από την άλλη η αναμονή για το τι μέλλει γενέσθαι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ αγαπημένη μας τυροκαυτερή, ενισχυμένη με την υπέροχη γεύση του Parmigiano Reggiano ! Ομολογώ ότι την τυροκαυτερή την φτιάχνω με το μάτι. Εδώ, βέβαια, έπρεπε[...]
Πηγή: bostanistas.gr