Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Ο παστός βακαλάος είναι ένα αγαπημένο υλικό της Ελληνικής κουζίνας και μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο, τηγανητός σκορδαλιά ή στο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. Το βασικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ όρος ομελέτα προέρχεται από τη γαλλική λέξη omelette, η οποία χρησιμοποιείται από τα μέσα του 16ου αιώνα. Η ομελέτα είναι ένα αγαπημένο, ελαφρύ φαγητό τις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα βλήτα είναι γνωστά και αγαπητά στους λαούς της Μεσογείου από τους αρχαίους χρόνους αλλά και στους λαούς της Ασίας, που τα χρησιμοποιούσαν στην παραδοσιακή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜπορεί η παραδοσιακή Ταραμοσαλάτα να γίνεται μόνο με ψωμί αλλά, αν δοκιμάσουμε να τη φτιάξουμε με βρασμένες πατάτες, θα εκπλαγούμε από τη νοστιμιά και τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr