Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Ο παστός βακαλάος είναι ένα αγαπημένο υλικό της Ελληνικής κουζίνας και
μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο, τηγανητός σκορδαλιά
ή στο φούρνο πλακί, με κρεμμύδι και πατάτες.
Σαν καλοκαιρινό μεζεδάκι, συνοδευτικό της μπύρας ή του ούζου μας, γίνεται
και κροκέτες, αλλά πά [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο helengrblog.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- κρεμμύδι
- λάδι
- σκόρδο
- αλεύρι
- πατάτα
- μαϊντανός
- βραστά
- κολοκυθάκι
- άνηθο
- ούζο
- μάραθος
- βακαλάος
- μπύρα
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΟχι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΝαι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΝαι
- VeganΟχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το helengrblog.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- κρεμμύδι
- λάδι
- σκόρδο
- αλεύρι
- πατάτα
- μαϊντανός
- βραστά
- κολοκυθάκι
- άνηθο
- ούζο
- μάραθος
- βακαλάος
- μπύρα
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy