Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Σήμερα αποφάσισα να μαγειρέψω το αγαπημένο μου φαγητό! Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, τα γεμιστά ήταν το μόνο φαγητό που όχι μόνο δε βαριόμουν ποτέ, αλλά[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el250γρ. μιξ δημητριακών (σκληρό σιτάρι, κριθάρι, μακρύκκοκο ρύζι κόκκινο (ή καστανό) (225γρ.) και φακές κόκκινες (25γρ.)) 1 αβοκάντο κομμένο σε μικρά κομμάτια[...]
Πηγή: cooklos.gr100γρ. μιξ δημητριακών (σιτάρι, κριθάρι, κόκκινο ρύζι, κόκκινες φακές) 100γρ. φασολάκια 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 100γρ. σολομός καπνιστός 1 κ.σ. κάπαρη 5-6[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά για 2 άτομα 10-15 φύλλα μαρούλι 4-5 φύλλα φρέσκο σπανάκι 1/2 κούπα βρασμένη κινόα 2 κ.τ.σ. καλαμπόκι 1 κ.τ.σ. κολοκυθόσπορους Για το ντρέσινγκ 2 κ.τ.σ.[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η κινόα είναι ψευτοδημητριακό και ενώ μοιάζει με δημητριακό κανονικά ανήκει στην ίδια ομάδα με το παντζάρι, το σπανάκι, τον αμάραντο κλπ.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤο ταμπουλέ είναι μια αραβική σαλάτα με κύρια βάση το μαϊντανό και με μεσογειακά υλικά όπως οι ντομάτες και τα αγγουράκια. Στην παραδοσιακή συνταγή το[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ σημερινή μας συνταγή θεωρούμε πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μαγειρέψαμε για πρώτη φορά κινόα! Για όσους δε γνωρίζουν (όπως κι εμείς πριν λίγο καιρό),[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα μανιτάρια θα δώσουν πιο πλούσια γεύση στη συνοδευτική σου σαλάτα, ενώ το τρυφερό κοτόπουλο πανέ ψήνεται στο φούρνο - για να αποφύγεις κι εσύ το τηγάνισμα![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΌταν ξεκίνησα αυτό το blog , είχα στόχο την προβολή της κρητικής κουζίνας και της κρητικής διατροφής μέσα από τις συνταγές με τις οποίες μεγάλωσα και με άλλες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: Φαγόπυρο Πλιγούρι Άνηθο, αγγουράκια, πιπεριά κέρατο χυμό λεμονιού λάδι, αλάτι Εκτέλεση: Βάζετε το φαγόπυτο να μουλιάσει σε ένα μπολ με λίγο νερό. Σε[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΥλικά : 1 κούπα ξερές φ ακές 1 κούπα ντοματίνια κομμένα στη μέση ή 1 μεγάλη τομάτα κομμένη σε κύβους 1 μικρό αγγούρι ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ή 3 πράσινα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά για περίπου 4-5 μερίδες: 250 γρ. μαυρομάτικα φασόλια (ξερά) 1 μεγάλη τομάτα ή 2 μικρότερες κομμένη σε κύβους ή τοματούδια 1 πιπεριά κέρατο ή 1 πιπεριά[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤο να είναι κανείς βέγκαν στην Ελλάδα μπορεί να είναι αρκετά εύκολο, καθώς η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα σε μεγάλο βαθμό περιστρέφεται γύρω από τα όσπρια και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΘα έχετε παρατηρήσει πόσο γκουρμεδιάρικα και πόσο στη μόδα είναι τα τελευταία χρόνια τα παντοπωλεία; Και γιατί να μην είναι άλλωστε αφού μπορείς να βρεις[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ Κινόα είναι δημητριακό χωρίς γλουτένη, 100 % ολικής αλέσεως και έχει ένα εντυπωσιακό προφίλ αμινοξέων που σπάνια μπορείς να το βρεις σε άλλα δημητριακά. Στην[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr