Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Σε καταλαβαίνω. Σου έχει κοπεί η όρεξη. Κι εμένα ακριβώς το ίδιο. Από τη μια είναι η λάβρα του καλοκαιριού, από την άλλη η αναμονή για το τι μέλλει γενέσθαι.[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Κική Τριανταφύλλη] Εχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που έμενα στην Κηφισιά, εν τω μεταξύ το τοπίο έχει αλλάξει οριστικά. Κάποτε μπορούσες να[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 1 μπουκέτο φαγώσιμα λουλούδια (καπουτσίνο, πανσέ, σχοινόπρασσο κ.α.) 150 γρ. σικορέ ή αντίδι ή λόλα 300 γρ. αντίδια 150 γρ. ραντίκιο ή κόκκινο λάχανο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΚάποιες, λίγες συνήθως συνταγές, συνδυάζονται στο μυαλό μας με μια παλιά οικογενειακή ιστορία ή ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Και αυτές οι συνταγές δημιουργούν[...]
Πηγή: caruso.grΜια συνταγή με σίγουρη επιτυχία! Καπαροχρονιά φέτος στα μέρη μας. Πάντα είχαμε κάπαρες, αλλά φέτος έχουν γεμίσει τον κόσμο! Και δεν είμαστε ούτε κοντά σε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΒαθυκόκκινο και λαχταριστό το παντζάρι, ζει φέτος μεγάλες δόξες, αφού δεν υπάρχει μάγειρος που σέβεται την εποχικότητα και δεν το έχει βάλει στο μενού του με[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Ιωάννα Τσολομίτη* είναι ακριβώς όπως και το φωτεινό μαγαζί της. Μια γυναίκα ανοιχτόκαρδη και φιλόξενη που αγαπάει τη μαγειρική και τους πελάτες της. Έβλεπα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓυρίζεις στο σπίτι σε κατάσταση απελπισίας από την πείνα (όπως εγώ πριν από λίγο) και στο ψυγείο δεν υπάρχουν παρά μόνο δυο αυγά και δυο ντομάτες. Τέλεια.[...]
Πηγή: bostanistas.grΜαρινάρουμε φιλετάκια από κοτόπουλο με λίγο λάδι, πορτοκάλι, κόκκινο πιπέρι και δενδρολίβανο, τα ψήνουμε για μερικά λεπτά και τα σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε μια βόλτα στις εξοχές μας μαζεύεις κουμπάκια για δυο τουλάχιστον μεγάλα βάζα! Είναι θαυμαστό να βλέπει κανείς μέσα στη γενική ξεραΐλα του Ιούλη και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΜεζές από σαλιγκάρια κοκκινιστά (σαλιγκάρια γιαχνί), αρωματισμένα με γαρίφαλο Η γευστική βόλτα στην μαγειρική σαλιγκαριών εγκαινιάστηκε με χοχλιούς[...]
Πηγή: pandespani.comΧταπόδι με άρωμα ούζου & μελωμένη κόκκινη σαλάτα Υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσά μας που, ως υπεύθυνη και ευσυνείδητη μπλόγκερ, οφείλω να[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑυτό που μου αρέσει όταν πηγαίνω στη λαϊκή, είναι ότι βρίσκω όλων των λογιών τα μυρωδικά και τα σαλατικά, ακόμη και τα πιο "παροπλισμένα" να το πω??? Οπως η[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜια σαλάτα με ότι λαχανικό έχουμε,επιπλέον καρύδια και ρόδια.. Ντρέσινκ με μέλι, μουστάρδα και μπαλσάμικο! Υπέροχη!!! Μια σαλάτα εύκολη δροσιστική που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΌταν είσαι στο χωριό κάθε πρωί θα έρθει ένα πεσκέσι. Μια γειτόνισσα θα φέρει 2 αυγά, η άλλη δυο ντομάτες και ένα αγγουράκι και η ξαδέλφη σου λίγα φρέσκα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτό τον καιρό τα κληματόφυλλα είναι λεπτά και τρυφερά, οπότε είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να τα κάνουμε ντολμαδάκια. Αν περισσέψουν να φυλάμε στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΣας έχει τύχει ποτέ να θέλετε να ετοιμάσετε ένα γρήγορο γεύμα και να στέκεστε μπροστά στο ψυγείο αναποφάσιστες, ανοιγοκλείνοντας μάταια την πόρτα, ψάχνοντας τη[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑπό τη στιγμή που έφυγα από το κτήμα Αρότρια στην Ερέτρια , μια σκέψη με απασχολούσε. Πώς θα μαγειρέψω τα φρέσκα βιολογικά κουκιά, που με κέρασαν η Βίκυ και η[...]
Πηγή: bostanistas.grΧρόνος Προετοιμασίας: 60 λεπτά Υλικά για 20 καναπεδάκια: 20 τρίγωνα μαλακά τυράκια 10 ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες 5 λεπτές φέτες πάριζα 2 παχιές φέτες[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr(photo: Ακης Ορφανίδης) Κάθε συνταγή που σας προτείνω είναι σαν να ξεκινάμε μία κουβέντα. Τη γράφω χρησιμοποιώντας απλά και λίγα υλικά και φυσικά εσείς[...]
Πηγή: bostanistas.gr