Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις γήινες γεύσεις του μοσχαρίσιου κρέατος και των λαχανικών με τη θαλασσινή αρμύρα του ταραμά. Θα σας τα πω, όμως, όλα με τη σειρά. Ο ελλην [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο bostanistas.gr