Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
1 πράσινη πιπεριά 1 κρεμμύδι 3 σκ. σκόρδο 2 μεσαίες τομάτες 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική 500 γρ. γαρίδες Νο0 καθαρισμένες 3 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα για[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο Glühwein, το “πυρακτωμένο κρασί” ή το “κρασί που λάμπει”, δημοφιλέστατο στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, είναι το κόκκινο, ζεστό,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 10-12 λεπτά Υλικά για 4 μερίδες: 500 γρ. μύδια με το κέλυφος καθαρισμένα 1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 κόκκινη πιπεριά κέρατο 2[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr4 μέτρια καρότα κομμένα 16 baby καρότα 250 γρ έτοιμη ανάμεικτη σαλάτα (από το σουπερ-μάρκετ) αλάτι , πιπέρι Σος Γιαούρτι 200 γρ γιαούρτι λίγο κόλιανδρο φρέσκο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο κουνουπίδι συνηθίζουμε και το τρώμε βραστό για σαλάτα. Τώρα τη σαρακοστή μπορείτε να το μαγειρέψετε ως κυρίως πιάτο με σάλτσα ντομάτας. Η συνταγή που σας[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr16 Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα ψωμιού και διατροφής. Δεν τα πάω καλά με τις παγκόσμιες ημέρες, αλλά ειδικά αυτή την τιμώ μια και έχω αφιερώσει ολόκληρο βιβλίο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 700γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300γρ. σκληρό αλέυρι 2κ.γ ζάχαρη 30γρ. μαγιά νωπή 500γρ. ρεβιθόζουμο χλιαρό (περίπου) 3κ.σ ταχίνι 100γρ. γλυκό κρασί[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί 12 αυγά μέτρια Για τη βασική μαρινάδα 400 γρ. ξίδι από λευκό κρασί 200 γρ. νερό 4 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[Shutterstock] Το παντζάρι το είχα ήδη χρησιμοποιήσει για να φτιάξω κέικ, οπότε ήξερα ότι ταιριάζει πολύ καλά με τις γλυκιές γεύσεις. Το ερώτημα ήταν με τι[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ Μετά την πολύ επιτυχημένη μαρμελάδα καρότο, με περγαμόντο και καρδάμωμο , νομίζω οτι ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθει και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr300 γρ. σταφύλι 300 γρ. αλεύρι 120 γρ. ζάχαρη 150 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο 3 αυγά ξύσμα από ένα λεμόνι 1/2 φακελάκι baking powder 1 στάλα αλάτι 2 κ.σ. γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr