Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 20 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο, χωρισμένο σε 2 μέρη 1 φλιτζάνι ζωμό από ψάρι, ή 200 ml ξηρό λευκό κρασί 200 ml[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 2 κιλά φρέσκια πέρκα, φιλεταρισμένη ή οποιοδήποτε άλλο φιλέτο ψαριού (π.χ. μπακαλιάρος, παγκάσιους κ.ά.) Για το χυλό 1 ποτήρι αλεύρι, 2 ποτήρια νερό, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.com