Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Παρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]
Πηγή: pandespani.comΦτιάχνεται γρήγορα και σας βγάζει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για το κρέας: 500 γρ. μοσχάρι (ποντίκι) σε κύβους 2 κρεμμύδια ξερά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr