Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Φέρνει στο νου άνοιξη και καλοκαίρι, ό,τι και να βλέπει κανείς έξω απ’ το παράθυρο. Kαι γι’ αυτό ευθύνεται πιθανότατα η ανθρώπινη προδιάθεση στο[...]
Πηγή: pandespani.com2 κουταλιές της σούπας κοφτές ζελατίνα ½ φλιτζάνι τσαγιού κρύο νερό 3 φλιτζάνια τσαγιού ζωμό κρέατος 4 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί 2 πράσινες πιπεριές 2[...]
Πηγή: sidagi.grΌταν η ντομάτα γίνεται σορμπέ, το αγγούρι ζελέ, το ελαιόλαδο και το κρεμμυδάκι πέστο, η φέτα και η ρίγανη μους και οι πολύχρωμες πιπεριές κόβονται σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ λογική αποδόμησης έσπρωξε τον σεφ να παρουσιάσει τα επιμέρους στοιχεία της σαλάτας σε ζελέ και το κυρίως σώμα της σαλάτας σε σορμπέ και μαρινάδες.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπορεί να εμφανιστεί με την πρώτη, μπορεί όμως και τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα. Ανενδοίαστη παρότι κόκκινη, η τερίν με παντζάρι και μια ή δυο στρώσεις από[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τις συνταγές που πολύ μού αρέσουν, γιατί τα έχουν σχεδόν όλα: φρεσκάδα, γεύση σε στρώσεις που συνδυάζει το αλμυρό με το ελαφρώς γλυκό (στα κρεμμύδια με[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 1 λίτρο ζωμό λαχανικών 2 λίτρα νερό 1 μέτρια φρέσκια ντομάτα 2 κλωνάρια σέλινο και λίγη ρίζα (εάν έχω) 2 μέτρια καρότα κομμένα σε φέτες 2 κλωνάρια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr