Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
Νόστιμη, δροσερή και πάνω απ' όλα υγιεινή. Μια ιδιαίτερη σαλατούλα, ελαφρώς γκουρμέ για απαιτητικούς ουρανίσκους. Τι χρειαζόμαστε: 4-6 σύκα ρόκα σπανάκι ωμό ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν κάποιος είναι τόσο ευγενικός (ευχαριστώ μαμά) ώστε να σου στείλει ένα τεράστιο κομμάτι κεφαλοτύρι απ' την πατρίδα, μαζί με κριθαράκι, θυμαρίσιο μέλι κι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια ακόμα σαλάτα για σήμερα. Από 'κείνες τις εύκολες και γρήγορες αλλά νόστιμες σαλάτες που μπορούν να συνοδεύσουν ψητά, πουλερικά, ζυμαρικά και να σταθούν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠροσωπικά, με τις πατατούλες αυτές συνόδευσα ένα νόστιμο φιλέτο ξιφία που είχε κάνει ο άντρας μου, ψητό, με τα χεράκια του. Αυτό μου έδωσε το χρόνο να[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαι ένα βραβείο από την Ανεράιδα ... Πολλές αναρτήσεις με χορταρικά τελευταία στο blog μου! Λίγο η δίαιτα λίγο το γεγονός ότι είναι η εποχή τους, δεν υπάρχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι πατάτες Hasselback , είναι από τις πιο νόστιμες ψητές πατάτες που έχω δοκιμάσει. Πήραν το όνομά τους από το εστιατόριο στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr... ή πως αξιοποίησα τις βραστές πατάτες που περίσσεψαν από την πατατοσαλάτα που έφτιαξα χτες... Χρησιμοποίησα ό,τι υπήρχε πρόχειρο: 4 βραστές πατάτες 5-6[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΞεφυλλίζοντας τον Γαστρονόμο έπεσα σε αυτή τη συνταγή,την οποία ,ως είθισται,απ'όλους εμάς που μαγειρεύουμε, άλλαξα κατά ένα μέρος,στα υλικά και στον τρόπο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕνα μεζεδάκι ιδανικό για κρασάκι ή μπυρίτσα. Αναλλόγως τις προτιμήσεις:) Με όλα ταιριάζει το ίδιο πάντως! Είναι εύκολο και πολύ χορταστικό. ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ εύκολη λύση της εβδομάδας, όταν έχω στερέψει από ιδέες, τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα και συγχρόνως ένα ξεκαθάρισμα του ψυγείου! Υλικά της συνταγής μας( 4[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr250 γραμ βρασμένες πένες 10 λιαστές ντομάτες κομμένες στην μέση 10 φέτες σαλάμι Θάσου 10 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό 2 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα για την σος 5[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜία συνταγή του γευσιγνώστη κου Η. Μαμαλάκη, λίγο παραλλαγμένη... Υλικά Για τη Ζύμη 250 γ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γ. Βιτάμ πλάκα (Η τάρτα[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΟι πατατοκεφτέδες είναι μια πολύ καλή λύση για ν΄αξιοποιήσετε παλιές και μικρές πατάτες που έχουν μαλακώσει ή ακόμη κι αν έχουν φυτρώσει και λυπάστε να τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grγια τη σαλάτα 1 μεγάλη ρίζα μαρούλι σγουρό 200γρ. λουκάνικο χωριάτικο 1 σφηνάκι τσίπουρο με γλυκάνισο ½ φλιτζ. γραβιέρα τριμμένη 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε[...]
Πηγή: cooklos.grΚαλημέρα σας! Ισπανική ομελέτα το μενού μας για σήμερα καθότι με ενθουσίασε τις προάλλες που τη δοκίμασα σε ισπανικό εστιατόριο. Ναι, καλά ακούσατε, οι[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟύτε σούπα ούτε γιαχνί ούτε στο φούρνο. Και με το κλασικό συνοδευτικό, τη φέτα, παρούσα μέσα στο πιάτο. Κάναμε τα φασόλια σαλάτα, ωραιότατη για τις[...]
Πηγή: pandespani.comΤώρα, δεν ξέρω αν οι φίλοι μου οι Κρητικοί την έχουν στη διατροφή τους, αλλά τα υλικά σήμερα στην κουζίνα ήταν καλούδια από τη Λεβεντομάνα Κρήτη...!!! Οπότε,[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα καταπληκτικό συνοδευτικό για το μεσημεριανό σας ουζάκι. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 30΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr4-5 πατάτες 5 αυγά 3 πιπεριές (διάφορα χρώματα) 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους 1 κρεμμύδι ξερό σε κύβους 5 φετούλες μπέικον ψιλοκομμένο 100 γρ. τυρί κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό πατάτες, προτιμότερο βιολογικές, μεσαίου μεγέθους ( με τη φλούδα ή χωρίς) 250 γρ. κρεμώδες τυρί τύπου Φιλαδέλφεια 100 γρ. γραβιέρα της αρεσκείας μας,[...]
Πηγή: gastronomos.gr