Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 276 συνταγές
Παρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]
Πηγή: pandespani.com2 μεγάλες ή 4 μικρές ουρές αστακού βρασμένες και καθαρισμένες 1 ½ φλιτζάνι βρασμένα και στραγγισμένα φασόλια μέτρια 1 φλιτζάνι βρασμένα και στραγγισμένα μαύρα[...]
Πηγή: sidagi.grΣτις Αραβικές χώρες οι βολβοί είναι το πιο ακριβό απ’ όλα τα διάφορα τουρσί. Μεγάλη ποσότητα καταναλώνεται κάθε ημέρα, γι’ αυτό και τα μεγάλα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 750 γραμμάρια φρέσκα μύδια ½ φλιτζάνι (125 ml) λευκό ξερό κρασί 3 κλωναράκια φρέσκου θυμαριού 1 φύλλο δάφνης 1 κουταλιά της σούπας λάδι 1 μεγάλο[...]
Πηγή: sidagi.gr"Μπρουσκέτες" με τηγανιτά αυγά και αυγά ποσέ (OEUFS POCHES) Η ιταλική Bruschetta μοιάζει πολύ με την κρητική "κουκουβάγια" ή "ντάκος". Η αυθεντική είναι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνα μοναδικό ορεκτικό για το τραπέζι σας. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 40΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣήμερα φτιάξτε μια σαλάτα τύπου «ταμπουλέ» με φακές και με πικάντικη σάλτσα. Στο τέλος της συνταγής υπάρχουν οι οδηγίες και για την κλασσική σαλάτα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1 κιλό πατάτες 400 γρ. πλάτη χοιρινού σε 8 κομμάτια 8 αυγά 2 κρεμμύδια 1/2 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι 1 δεματάκι βοτάνων (δάφνη, θυμάρι, μαϊντανό) λάδι αλάτι Σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟύτε σούπα ούτε γιαχνί ούτε στο φούρνο. Και με το κλασικό συνοδευτικό, τη φέτα, παρούσα μέσα στο πιάτο. Κάναμε τα φασόλια σαλάτα, ωραιότατη για τις[...]
Πηγή: pandespani.comΟ μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι το δεύτερο παραθυράκι στο νόμο της Σαρακοστιανής νηστείας, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και αυστηρότητα που[...]
Πηγή: pandespani.com2/8/13 Πόσο πολύ καιρό έχω να επικοινωνήσω μέσω του site μου, ούτε και εγώ δεν θυμάμαι. Θα σας αποκαλύψω όμως το λόγο. Ετοιμάζουμε κάτι καινούργιο για εσάς.[...]
Πηγή: zannetcooks.com