Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια πολυαγαπημένη συνταγή, ιδανική για να αξιοποιηθούν υπολείμματα από κοτόπουλο! Τι χρειαζόμαστε: 500-600 γραμ. μαγειρεμένο κοτόπουλο, κρύο και ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τις φακές 20 γρ. Ελαιόλαδο 70 γρ. Κρεμμύδι, κομμένο μπρουνουάζ 30 γρ. Καρότο, κομμένο μπρουνουάζ 30 γρ. Πράσο, κομμένο[...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ. σ. ξίδι + 2 κ. γ. ξίδι με εστραγκόν 1 κ. σ φρέσκο μαϊντανό ψιλ/νο, 1/2 κ. σ. χυμός λεμονιού 1/2 κ. σ. μουστάρδα Dijon 3 φλ.[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 μικρό άσπρο λάχανο καθαρισμένο από τα 3 εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένο 1 μικρό κόκκινο λάχανο, καθαρισμένο από τα 3 εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένο 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια το κοτόπουλο 250 γρ. μανιτάρια κομμένα στα 4 500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους 5x5 εκ. ½ σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κ.σ. εστραγκόν ξερό 100 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (Για 4 άτομα) 2 κομμάτια στήθος κοτόπουλου, ½ κουταλάκι θυμάρι John Per, ½ κουταλάκι δρακόντιο (εστραγκόν) John Per, ½ κουταλάκι ρίγανη John Per, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα νόστιμο και εύκολο πιάτο, ιδανικό για όσους αγαπάνε το blue cheese. (Μαρία ξέρω, θα ετοιμάσω κάτι άλλο για σένα ;-) Χρειαζόμαστε: 1200-1500 γρ. φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr