ζυμη για βαφλες ακης | παντζαρια βραστα αργυρω | σουπια κρασατη στο τηγανι | ινδοκαρυδα αργυρως | σοκολατοπιτα με ξυδι | κοτα στη γαστρα | παγωτα διαφορες συνταγες | Anthi kolokithas gemistoi
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλατες, Ορεκτικα χωρις μουστος σογια σαλαμι

Βρέθηκαν 29 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

(ανθο) κολοκυθοκεφτέδες τραγανοί και μυρωδάτοι[...]

Όταν βλέπεις ένα τσούρμο ολόφρεσκους κολοκυθοανθούς νάχουν ξεμείνει στο καφάσι, δεν θες και πολύ για να κάνεις διαφορετική επιλογή απ’ όσους ξεδιάλεξαν τα[...]

Πηγή: pandespani.com
μανιτάρια γεμιστά στο φούρνο - Pandespani.com

Σε μερικά φαγητά αποδίδουμε τον χαρακτηρισμό ‘γήινα’ γιατί τα συνδέουμε με την ανεμπόδιστη μυρωδιά της γης και γιατί όταν γευόμαστε ακόμη και ακατέργαστα τα[...]

Πηγή: pandespani.com

αυθεντικό μεξικάνικο γουακαμόλε - Pandespani.com

Αυθεντικό μεξικάνικο γουακαμόλε – αφιερωμένο στον υπέροχο Salvador Perez Κληροδότημα των παλαιών Ατζέκων, μια πυκνή, κρεμώδης σάλτσα με αβοκάντο, εντελώς[...]

Πηγή: pandespani.com
καραμελωμένες πατάτες φούρνου με φλούδα ή χωρίς[...]

καραμελωμένες πατάτες φούρνου με φλούδα ή χωρίς Η συνταγή για τις απίστευτες καραμελωμένες πατάτες φούρνου με τη φλούδα τους ή χωρίς προέρχεται από τη φίλη μου[...]

Πηγή: pandespani.com
Σπαράγγια με τζίντζερ σε χειροπέδες bacon -[...]

Η ερωτική διάθεση όπως και η γευστική εγείρονται από την εμφάνιση. Το πρώτο μας πιάτο έχει φτιαχτεί όχι μόνο για τη γεύση και τα αφροδισιακά του συστατικά του,[...]

Πηγή: pandespani.com
λαγός με σκορδαλιά καρύδι, κοκκινιστή -[...]

The soul is born old, but grows young. That is the comedy of life. The body is born young and grows old. That is life’s tragedy. (Oscar Wilde, σε νεαρή ηλικία)[...]

Πηγή: pandespani.com
αυγά ποσέ με σπαράγγια: το τέλειο[...]

Η μέρα που το ξυπνητήρι απεργεί είναι ιδανική για πρωινό σερβιρισμένο στο τραπέζι του καναπέ. Η πολυτέλεια που κρύβεται στα απλά πράγματα. Βάζεις κλασική[...]

Πηγή: pandespani.com
Μπρουσκέτα της Άνοιξης - Pandespani.com

  Bruschetta (από το bruscare, ψήνω στα κάρβουνα) είναι το φρυγανισμένο ή ξεροψημένο στο γκριλ ψωμί, περασμένο με σκόρδο και ραντισμένο με ελαιόλαδο. Αυτή[...]

Πηγή: pandespani.com
Ορεκτικά: με τόνο και τορτίγιας σε light[...]

Kαλοκαίρι μπαίνει επισήμως και με τη βούλα της ημερομηνίας. Μερικές εύκολες και γρήγορες νοστιμιές, δροσερές και με χρώμα φτιάχνουν πάντα την διάθεση. Και για[...]

Πηγή: pandespani.com
πατάτες στο φούρνο με ντομάτες: συνοδεία σε[...]

Με δυο φίλες στο σπίτι για σπορ δείπνο …εκ πεποιθήσεως διαίτης, σχεδόν πάντα, νοιαξίματα ευσεβή, περί την μέσην κυριολεκτικά, χαλάρωση σε μέρες κρίσης,[...]

Πηγή: pandespani.com
κριτσανιστά τηγανητά κολοκυθάκια με το μυστικό[...]

Στα περισσότερα ψητά και τηγανητά φαγητά, από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, λάτρευα την τραγανή υφή και αντιπαθούσα σφόδρα τις μαλθακές εκτελέσεις που μου έβγαζαν[...]

Πηγή: pandespani.com
πράσινη σαλάτα με φέτα, μοτσαρέλα, σουσάμι και[...]

—————————- Τα βερίν, που ξεκινήσαμε στο μπλογκ εδώ και καιρό, τείνουν να γίνουν μόδα στην ελληνική μαγειρική μπλογκόσφαιρα και στον κυριακάτικο τύπο. Δεν ξέρω[...]

Πηγή: pandespani.com
η αφράτη ταραμοσαλάτα της Ευγενίας - με λάδι[...]

Δύσκολα μπορώ να αποκόψω μια συνταγή απ’ τις συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες την δοκίμασα. Οι άνθρωποι, τα μέρη, η διάθεση, όλα συμβάλλουν στο γευστικό αποτύπωμα[...]

Πηγή: pandespani.com
κέικ με παντζάρι: pink is the new black -[...]

Pink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]

Πηγή: pandespani.com
ομελέτα με κολοκυθάκια του γκουρμέ brunch -[...]

Η ομελέτα με κολοκυθάκια, κλειστή σε στιλ calzone ή σκεπαστή κατά το ελληνικότερο ή/και γεμιστή, είναι ένα χορταστικό πιάτο-γεύμα, με πλούσια γεύση από υλικά[...]

Πηγή: pandespani.com
σαλάτα ρεβίθια με κόκκινες πιπεριές και γλύκα[...]

Θα ήμουν κοντά στα 14. Μετά το σχολείο μαζί με τη συμμαθήτριά μου Αλεξάνδρα, επιστρέψαμε σπίτι της. Πήγαμε κατευθείαν στην κουζίνα, όπου μας περίμενε[...]

Πηγή: pandespani.com
κέικ με παντζάρι: pink is the new black

Pink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]

Πηγή: pandespani.com
κέικ με παντζάρι: pink is the new black

Pink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]

Πηγή: pandespani.com
μανιτάρια γεμιστά στο φούρνο

Στη μερικά φαγητά αποδίδουμε τον χαρακτηρισμό ‘γήινα’ γιατί τα συνδέουμε με την ανεμπόδιστη μυρωδιά της γης και γιατί όταν γευόμαστε ακόμη και[...]

Πηγή: pandespani.com
λιαστές ντομάτες... εδώ και τώρα -[...]

«Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι»… από τις παροιμίες που με τον καιρό και την εμπειρία βρίσκει αρκετό έδαφος στην κουζίνα. Τονώνει την αυτοπεποίθηση[...]

Πηγή: pandespani.com
μύδια σαγανάκι της απόδρασης στo Νημπορειό -[...]

Από τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης, όπου οδηγήθηκε η παντεσπανική μας περιέργεια σε φάση γευστικής έξαψης, πήραμε –αφού ζητήσαμε και μας έδωσε μετά από[...]

Πηγή: pandespani.com
ταπενάντ - η πάστα μαύρης ελιάς εκ Προβηγκίας -[...]

Παρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]

Πηγή: pandespani.com
φέτα ψητή και ούζο: μίνι καταστάσεις Κυριακής -[...]

Σε ποιόν δεν αρέσουν οι γκουρμέ εκπλήξεις, τα νόστιμα αναλώσιμα; Όλα αυτά τα μίνι μπουκάλια, τα βαζάκια με τις λιχουδιές, τα ωραία τυριά και τα τοπικά[...]

Πηγή: pandespani.com
ταραμοσαλάτα λευκή και απέριττη σε 5 λεπτά -[...]

Λατρεύω την σπιτική ταραμοσαλάτα λευκή πάντα, ειδικά όταν καταλαβαίνεις τον ταραμά στο δόντι και έχει ένα μόνο τσικ παραπάνω λεμόνι, που το «ακούς». Για τις[...]

Πηγή: pandespani.com
μπακαλιάρος σκορδαλιά : η συνταγή της 25ης[...]

Ο μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι το δεύτερο παραθυράκι στο νόμο της Σαρακοστιανής νηστείας, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και αυστηρότητα που[...]

Πηγή: pandespani.com
γαρίδες σαγανάκι πικάντικες αλα pandespani –[...]

Οι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]

Πηγή: pandespani.com
καναπεδάκια με πέστο και κατσικίσιο τυρί -[...]

  Ό,τι πρέπει για το γιορταστικό καλωσόρισμα. Αφήστε που μια γευστική νότα σύγχρονη κάνει το πολυπόθητο και άκρως ταλαιπωρημένο mix ‘n match και -ως εκ[...]

Πηγή: pandespani.com
το ιπτάμενο τζατζίκι - συνταγή και ιστορία -[...]

Σπιτικό τζατζίκι Το τζατζίκι και οι πιτόγυροι συνιστούν υπέρτατο λαϊκό ντούο. Όμως, ο σκορδάτος παρατρεχάμενος των ευγενών ντιπ μεγαλοπιάνεται. Κι αποκτάει[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy