Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
ΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ Κλασσικο εδεσμα της Σαρακοστης και οχι μονο. Ιδανικος μεζες για ουζακι. Μπορειτε να χρησιμοποιησετε τοσο τον κλασσικο κοκκινο ταραμα, οσο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα γευστικά μας ταξίδια ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλα, δε σταματάνε ποτέ, αφού το μόνο που χρειάζεται για να υλοποιηθούν είναι η διάθεση για πειραματισμούς και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΛευτέρης Λαζάρου:«Ζαργάνα μου! Μία παλιά λαϊκή έκφραση που αναφέρεται στην κίνηση, τα μάτια και την ωραία φιγούρα. Αναφερόμενος στη ζαργάνα, έχω πάντα στο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠικαντικο,πεντανοστιμο με υπεροχα μυρωδικα και καλομαγειρεμενο χταποδακι,με πλουσια και δεμενη σαλτσα συνοδευεται υπεροχα με φαβα,που σιγουρα θα σας απογειωσει[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1 χταπόδι μέτριο -1 κούπα κρασί κόκκινο -2 κουτ της σούπας ελαιόλαδο -½ λεμόνι (το χυμό του) -1 κουτ. του γλυκού θυμάρι -κάπαρη &[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΒΑ 0.5 κλ φάβα 1 κλ νερό 3 κρεμμύδια 2 σκελ. σκόρδο θυμάρι αλάτι πιπέρι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ 2 κρεμμύδια το χταπόδι[...]
Πηγή: megatv.com/cook__________________ Ένας μεζές ότι πρέπει για κρασί η μπύρα! ___________________________________ Υλικά: 250γρ φάβα(μισό πακέτο) 300γρ τυρί κίτρινο τριμμένο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr__________________ Ένας μεζές ότι πρέπει για κρασί η μπύρα! ___________________________________ Υλικά: 250γρ φάβα(μισό πακέτο) 300γρ τυρί κίτρινο τριμμένο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤοποθετούμε το χταπόδι, το λάδι, το κρασί, το κρεμμύδι και τη δάφνη σε μια μικρή κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε με το καπάκι κλειστό για περίπου 25 λεπτά. Βάζουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠικαντικο,πεντανοστιμο με υπεροχα μυρωδικα και καλομαγειρεμενο χταποδακι,με πλουσια και δεμενη σαλτσα συνοδευεται υπεροχα με φαβα,που σιγουρα θα σας[...]
Πηγή: syntagestisgogos.gr