Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Ένα εορταστικό τραπέζι πρέπει να συνοδεύεται και από σαλάτες. Τώρα όμως στις γιορτές εκτός από τις αγαπημένες "πρασινάδες" όπως η ρόκα, το μαρούλι και τις[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ κρέμα ντομάτας είναι μία κλασσική συνταγή της διεθνούς κουζίνας, ελάχιστα γνωστή όμως στην Ελλάδα (αλλά και στην υπόλοιπη ευρωπαϊκή Μεσόγειο, ίσως επειδή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά μισό κουνουπίδι 6 αβγά τυρί σάλτσα τυριού (δείτε παρακάτω) την αγαπημένη σας σάλτσα για ζυμαρικά Εκτέλεση Κόψτε ένα κουνουπίδι σε μικρά[...]
Πηγή: greekcook.grΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ Το ασί παρμαντιέ ( hachis parmentier ) απο την Γαλλία, είναι ένα πιάτο με βάση τον πουρέ πατάτας και μοιάζει πάρα πολύ με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο κουνουπίδι είναι απ’ αυτά τα love-or-hate λαχανικά που διχάζει τις γνώμες σε τραπέζια και σπίτια. Με άλλα λόγια και πιό θετική ματιά, αυτό σημαίνει ότι έχει[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά για 6-8 άτομα 1 κουνουπίδι (1 κιλό περίπου), 250 γρ. μανιτάρια κομμένα στη μέση, 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 γεμάτο κουταλάκι φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣυστατικά για το βράσιμο : 1 κεφάλι κουνουπίδι χωρίς κοτσάνι και φύλλα νερό 2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. κουρκούμη 1/2 κ.γ. τσίλι σε σκόνη (προαιρετικά) Συστατικά για[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΈχω μανία με τα χρωματιστά ψωμιά και τα παξιμαδάκια που φτιάχνω προσθέτοντας στη ζύμη αλεύρι από χαρούπι , χόρτα ή κολοκύθα και μανταρίνια μαζί με ελαιόλαδο.[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 2-4 άτομα 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 1 αυγό 1 συσκευασία καλαμπόκι βραστό κονσέρβα κασέρι ή γκούντα τριμμένο ή σε φέτες μπέικον σε κομματάκια[...]
Πηγή: sidagi.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟ όρος ομελέτα προέρχεται από τη γαλλική λέξη omelette, η οποία χρησιμοποιείται από τα μέσα του 16ου αιώνα. Η ομελέτα είναι ένα αγαπημένο, ελαφρύ φαγητό τις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜου αρέσει ο χειμώνας, νομίζω πως μου αρέσει περισσότερο και από το καλοκαίρι. Μου αρέσει και η αναμονή για τα Χριστούγεννα που είναι η αγαπημένη μου γιορτή![...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 300 γρ. καρότα 300 γρ. φασολάκια 300 γρ. αρακάς 6 κουτ. της σούπας τριμμένη παρμεζάνα 5 αυγά 4 κουτ. της σούπας τριμμένη φρυγανιά 1[...]
Πηγή: yumyum.grΧρόνος ετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 15 λεπτά Ολικός χρόνος: 20 λεπτά Κατηγορία: σνακ Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 1 ομελέτα Υλικά 2 αυγά 1 πατάτα 1[...]
Πηγή: aples.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά κουνουπίδι Διαφημίσεις 1 μικρό βρασμένο κουνουπίδι Σε μια μπασίνα χτυπάμε το αβγό,[...]
Πηγή: toarkoudi.gr6 αυγά 200 γρ μανιτάρια σε λεπτές φέτες 4 μικρά κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες 1 κρεμμύδι ξερό σε λεπτές φέτες 4-5 φέτες γαλοπούλα βραστή σε κομματάκια 2 κ.σ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4-6 αβγά 3 χοιρινές πανσέτες (περισσεύματα από το ψητό της χθεσινοβραδινής γιορτής - ή περισσεύματα από το χθεσινό ψητό ή βραστό κοτόπουλο, ό,τι υπάρχει σε[...]
Πηγή: cooktherapy.grTο σημερινό είναι μάλλον χειμωνιάτικο και δεν ταιριάζει με την εποχή, αν και την σήμερον μπορείς να βρεις όποιο λαχανικό θελήσεις κάθε εποχή του χρόνου. Το[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr