Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 74 συνταγές
Αποτοξίνωση σήμερα!!! Όποιος μπορεί να τα βρει, δεν υπάρχει καλύτερο χορταρικό, (βότανο)είναι βλαστάρια όπωςκαι τα άγρια σπαράγγια. Τα πλένουμε καλά, και τα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΑν κάποιος ξέρει πως να τα μαγειρεύει, αυτή είναι σίγουρα η Κρήτη. Πεντανόστιμα σαλιγκάρια με συνοδεία από τον ιδιαίτερο ξινό τραχανά του νησιού. Απλά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1 κιλό σαλιγκάρια ελαιόλαδο ξύδι δεντρολίβανο θυμάρι πάπρικα γλυκιά χοντρό αλάτι πιπέρι Οδηγίες Πλένουμε τα σαλιγκάρια 3-4 φορές και καθαρίζουμε τα κελύφη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr40-50 χοχλιούς χοντρούς σακασμένους 2 φρέσκες ντομάτες 2 κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουτ.γλ. πελτέ αλάτι(κατά προτίμηση αθό αλατιού) πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 2-3 άτομα) 1 κιλό σαλιγκάρια Ελαιόλαδο Ξύδι Δεντρολίβανο Θυμάρι Πάπρικα γλυκιά Χοντρό αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε τα σαλιγκάρια 3-4 φορές και[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr1 πακέτο φύλλο κρούστας πουρές πατάτας 2 πιπεριές χρωματιστές 2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος) 2 κύβους ζωμό κοτόπουλο 200 γρ.τυρί τριμμένο 100 γρ. μπέικον[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑπλή συνταγή με λίγα υλικά αλλά ο συνδυασμός τους είναι μοναδικός! Παντρεύοντας το κουνουπίδι με το λεμόνι σε αυτή την συνταγή μας δίνουν μια γερή δόση[...]
Πηγή: tasteandtell.grΧοχλιοί με χόντρο? Καλοκαίρι, Χερσόνησος Κρήτης, 3 μήνες αραχτοί χωρίς σχολείο, παιχνίδι, θάλασσα, θέατρο… Η γιαγιά μας να φτιάχνει χόντρο και να τον[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΗ δεύτερη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό της PARMIGIANO REGGIANO είναι έτοιμη! Μια πρόταση που συνδιάζει γεύση , αισθητική και θρεπτικότητα. Τα σαλιγκάρια είναι[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΈχω μανία με τα χρωματιστά ψωμιά και τα παξιμαδάκια που φτιάχνω προσθέτοντας στη ζύμη αλεύρι από χαρούπι , χόρτα ή κολοκύθα και μανταρίνια μαζί με ελαιόλαδο.[...]
Πηγή: bostanistas.grΦαγητό του χωριού μου πολύ παλιό και αγαπημένο. Στη συνέχεια θα δούμε πολλά φαγητά στα οποία χρησιμοποιείται ο ξινόχοντρος. Ξινόχοντρο έφτιαχναν και φτιάχνουν[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1/2 κιλό χοχλιοί (σαλιγκάρια) 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι χόντρο (είδος τραχανά) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 1/2[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1/2 κιλό σαλιγκάρια 4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο 1 κουτάκι κονκασέ 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό 2 φύλλα δάφνης ελαιόλαδο, ξύδι[...]
Πηγή: sidages.grΑπό το site: http://www.e-geoponoi.gr Η σαρακοστή προχωρεί. Είμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα… Καιρός να ανοίξω το κεφάλαιο «χοχλιοί»! Δεν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌπως έχω ξαναγράψει οι συνταγές με χοχλιούς θα μπορούσαν να γεμίσουν ένα ολόκληρο βιβλίο. Ένας από τους πιο συχνούς και νόστιμους τρόπους είναι με στάρι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧοχλιοί (Σαλιγκάρια) όπως τα φτιάχνει η γιαγιά μου στην Κρήτη. Τι χρειαζόμαστε: 30 με 40 μεγάλους χοχλιούς 2/3 της κούπας ελαιόλαδο 2 μεγάλες ντομάτες 2 μέτρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr